star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunakeszi

  • 290 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

209 millió Ft

Eladó ház Dunakeszi

  • 290 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Dunakeszi

  • 290m²


Ár:

209 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2000
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
egyéb

A beltér:

Dunakeszin eladó egy Ytong téglából épült, 100 m2 alapterületű, 3 szintes családi ikerház, 800 m2-es telken.

Átgondolt, kényelmes és emellett praktikus térkihasználással kialakított földszinti részen található a hatalmas nappali (46 m2), óriási konyha (30 m2), étkező, fürdőszoba (9 m2), tágas előszoba. Erről a szintről nyílik lehetőségünk kilépni az árnyalt, 35 m2-es félig fedett teraszra, ami a gondozott és medencével is büszkélkedő kertre néz.

Az emeleten találhatóak a pihenésre szolgáló helyiségek 90 m2-en, 3 hálószoba, gardróbszoba, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval (10 m2), külön helyiségben toalett kézmosóval, tágas, világos előtér, ami külön nappaliként is funkcionálhat (25 m2). Az emeleti terasz szintén a kertre néz.

Szuterén szinten (100 m2) került kialakításra a kazánház, ahol gázkazán és egy pellet kazán gondoskodik a fűtésről és a melegvízről, továbbá egy fürdőszoba zuhanyzóval és toalettel. Ezen a szinten a jelenlegi tulajdonosok műhelyt alakítottak ki, de igény szerint átalakítható fitness és wellness részleggé. Nagyon praktikus 40 m2-es nyári konyha is helyet kapott ezen a szinten.

A 2000 évek elején épült ház az akkori legjobb technológiák felhasználásával készült, falazata Ytong, hungarocell hőszigeteléssel. Egyedi fa nyílászárók hőfóliás, gázos üvegezéssel K=1,1, a földszinten padlófűtés, az emeleten dupla méretű radiátorok, így az egész házat alacsony hőmérsékletű vízzel lehet kifűteni.

800 m2-es kertje parkosított, térkövezett. Több gyümölcsfa, szőlő is megtalálható benne a hatalmas füves terület mellet, és a nyári felfrissülésről egy csempézett, épített medence gondoskodik (3,5 x 7,5x 1,5 m). A pihenést és a kellemes nyáresték hangulatát épített bográcsozó és kemence adta lehetőségek fokozzák. Gazdaságos öntözését fúrt kút biztosítja.

A közelben óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, uszoda, kifőzde, boltok is megtalálhatóak. A vonat gyalog 12 perc, helyi busz 1 perc távolságban megtalálható.

Irányár: 209 millió Ft


Elhelyezkedés

Dunakeszi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6655126


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6655126

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dunakeszi ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 290 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 209 millió Ft, négyzetméter ára 720 690 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szilágyi Krisztina referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655126. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.