star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaújváros, Óváros

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 758 m²

    telek

Vételár:

39,5 millió Ft

Eladó ház Dunaújváros, Óváros

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 758 m² telek

  • Eladó ház Dunaújváros, Óváros

  • 100m²


Ár:

39 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Dunaújváros Óvárosi részén található 100nm-es, nappali+2 egész, illetve 1 félszobás, földszintes családi házat. Az építési anyaga 60%-ban tégla, melyen 6 cm-es szigetelés van, illetve 40%-ban vályog építésű. A telek mérete: 758nm. A ház 2009-ben felújításon esett át. A tető és a lécezés is felújított. Beton födémes, fa gerendákkal, illetve fóliázott és kőzet gyapot szigeteléssel ellátott. Héjazata cserép. Az ablakok műanyagok, melyek rolóval felszereltek. Minden szoba külön nyílik. A fürdőszoba, amely kádas és a wc egy helyiségben van. Az otthon melegét, illetve a melegvíz ellátást gázkazán biztosítja. A fűtés radiátorokon keresztül működik. A szobák laminált lappal, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. A nagy melegben klíma gondoskodik a kellemes hőérzetről. Az udvar térkövezett, illetve füvesített. Az udvarban gépkocsi tárolására önálló garázs lett kiépítve. Csatorna nincs a telken, a szennyvíz elvezetése ülepítővel megoldott. A környék csendes nyugodt. Ideális, kényelmes otthon lehet.
Dunaújvárosi lakás beszámítása szóba jöhet.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.
Pataki Klára


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Óváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6524716


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6524716

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, Óvárosi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 758 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 39,5 millió Ft, négyzetméter ára 395 000 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pataki Klára referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6524716. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Óváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.