star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunavarsány

  • 230 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 720 m²

    telek

Vételár:

94,5 millió Ft

Eladó ház Dunavarsány

  • 230 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 720 m² telek

  • Eladó ház Dunavarsány

  • 230m²


Ár:

94 500 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

Dunavarsányban központhoz közel eladó egy téglaépítésű, cirkó fűtéses, két szintes, 5 szobás 2 nappalis, 2002-ben épült 230 m2-es két teraszos (60m, akár két generáció számára is alkalmas családi ház, 720 m2 alapterületű telken. Az alsó szinten található 2 szoba 12,6 m2 és 10,5 m2, tágas nappali 28,62 m2, konyha-étkező 14,5 m2, fürdő wc-vel, külön wc, és egy fedett terasz 31,5 m2. Az emeleten 3 hálószoba, egy nappali, egy zuhanyzós fürdő wc-vel, valamint egy 30 m2-es nyitott terasz is. A nyílászárók műanyagból öt kamrás két rétegű. A terasz és a télikert toló üvegajtókkal vannak megoldva. Fűtése kombi gázcirkóval, radiátorokkal és lehetőség van egyéb fűtésre dupla SCHIEDEL kéményes megoldásra is.
A szépen gondozott kertet gazdag növényzet, díszfák, cserjék és kerti szobrok díszítik.
Az udvar térkővel burkolt, akár 5 autó is parkolására is alkalmas.
A hátsó kertben 4m x 8m méretű beton alapon egy faház és egy medence található, ami 7 m x 4 m és 120cm mély ami 1 méter mélyen lett beépítve 40 cm aljzat betonnal külön betonozott homokszűrős kb. 1 m mély aknával árammal és időzítővel. A biztonságról elektromos kovácsolt kapu térfigyelős kaputelefon és riasztó rendszer gondoskodik.Fúrt kút, kerti csap, 380 V ipari áram kiépítésre kerül. Öntözőrendszer biztosítja a növényzet gondozását. A közelben található iskola, óvoda, posta, lottózó, üzletek, Önkormányzat, CBA, REAL. Vasútállomás és Buszmegálló pár perc sétára található.
Közelben az 51-es út. Budapest több irányból is megközelíthető és kb. 30 perc alatt elérhető.
Az irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és Bank semleges hitel ügyintézőnk is igény szerint rendelkezésére áll.
Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Dunavarsány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6478000


+36 70

Ingatlannet kód: NET6478000

Az általad megtekintett eladó dunavarsányi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 230 m², míg a hozzá tartozó teleké 720 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 94,5 millió Ft, négyzetméter ára 410 870 Ft, ami a dunavarsányi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár József referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6478000. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunavarsány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.