star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunavecse

  • 86 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 330 m²

    telek

Vételár:

21,6 millió Ft

Eladó ház Dunavecse

  • 86 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 330 m² telek

  • Eladó ház Dunavecse

  • 86m²


Ár:

21 600 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
vegyes
Melléképület
van

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon ingatlan iroda kínálja megvételre ezt a Dunavecse központjában található, vegyes falazatú ( tégla+ vályog ) családi házat. A 330 nm-es telken elhelyezkedő egyszintes ingatlan 86 nm-es lakórésszel rendelkezik. Kényelmes méretű konyha étkezővel, 3 szoba, fürdőszoba került kialakításra. Kettő szoba laminált lappal, egy szőnyegpadlóval, többi helyiség járólappal burkolt. A fürdőszoba és a wc egy helyiségben kapott helyet. Tetőszerkezet fagerendás, héjazat cserép. Villany és vízvezetékek cseréje megtörtént. Nyílászárói fából készültek. Fűtése gázkonvektorokkal és kandallóval történik. A főépülethez tartozik egy külön bejárattal rendelkező hozzáépített 74 nm-es lakrész, ami régen üzletként funkcionált. Ez alkalmas lehet akár két generáció együttélésére, vagy akár egybe nyitható a főépülettel, így egy nagyobb élettér kialakítása is lehetséges. A víz és villanyvezetékek cseréje itt is megtörtént. A telken kialakításra került egy kis teraszrész, a ház háta mögött pedig egy táróló. Közelben üzletek, posta, óvoda, iskola megtalálható.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.

Pataki Klára
Tel: 06-30-380-3716


Elhelyezkedés

Dunavecse


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6367473


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6367473

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dunavecsei családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m², míg a hozzá tartozó teleké 330 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 21,6 millió Ft, négyzetméter ára 251 163 Ft, ami a dunavecsei átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pataki Klára referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6367473. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunavecse ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.