star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ecser

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 560 m²

    telek

Vételár:

89,99 millió Ft

Eladó ház Ecser

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 560 m² telek

  • Eladó ház Ecser

  • 160m²


Ár:

89 999 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
5 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

ÖSSZEKÖLTÖZŐK, NAGYCSALÁDOSOK FIGYELMÉBE!!! AKÁR HÁROM GENERÁCIÓ SZÁMÁRA IS, JÓ ÁLLAPOTÚ CSALÁDI HÁZ 560M2-ES TELEKKEL ELADÓ!!!

Eladásra kínálok Ecseren, a XVII. Kerület szomszédságában egy 1980-ban épült, tégla falazatú kétszintes családi házat, mely jelenleg két külön lakássá van alakítva. Mind két szintre fedett teraszról juthatunk be. Az alsó szinten található két szoba, étkezős konyha, zuhanyzós fürdőszoba, külön leválasztott mellékhelyiséggel és közlekedő. A felső szinten három szoba, konyha, étkező, kádas fürdőszoba mellékhelyiséggel került kialakításra. A két szint belső lépcsővel egybenyitható. A ház alatt pince található. A két lakás fűtését gázcirkó, vagy vegyes tüzelésű kazán, meleg víz ellátását bojler biztosítja, ezen kívül hét klíma is beszerelésre került. A két lakrészen kívül kialakításra került még egy 40m2-es lakórész is, ami alkalmas lakásnak, vagy üzleti célra. Az ingatlan folyamatos karbantartást kapott, beleértve a villanyhálózat cseréje, 380V bevezetése, a hátsó lakrész fűtésrendszer felújítása, új radiátorok beszerelése, műanyag nyílászárók, külső szigetelés. Az udvarban található két garázs, de ezeken kívül több autó parkolása is megoldott az udvarban.

A környék infrastruktúrája kiváló, autóval 5 percre található a Maglódi bevásárló központ. Óvoda, iskola, vásárlási lehetőség sétatávolságra. Távolsági busz, vasútállomás pár perc séta.

Ajánlanám az ingatlant több generációs családoknak, vállalkozóknak és befektetőknek.

Ha felkeltettem érdeklődését hívjon akár hétvégén is és megmutatom önnek ezt a remek lehetőséget.

Irányár.:89.99MFt


Elhelyezkedés

Ecser, Szegfű utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6655099


Homeland Ingatlan Centrum

Homeland Ingatlan Centrum

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Homeland Ingatlan Centrum

Homeland Ingatlan Centrum

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


45 900 000 Ft

Ecser

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 82m²

99 900 000 Ft

Ecser, Gagarin

  • Szobák: 6
  • Alapterület: 160m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6655099

Homeland Ingatlan Centrum

Homeland Ingatlan Centrum

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Homeland Ingatlan Centrum

Homeland Ingatlan Centrum

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó ecseri (Szegfű utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 560 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 5 garázs. A családi ház ára 89,99 millió Ft, négyzetméter ára 562 494 Ft, ami az ecseri átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Homeland Ingatlan Centrum hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655099. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ecser ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.