star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Eger, Hajdúhegy

  • 206 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 476 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ház Eger, Hajdúhegy

  • 206 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 476 m² telek

  • Eladó ház Eger, Hajdúhegy

  • 206m²


Ár:

85 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Egerben, a Hajdúhegy alján eladó egy teljes mértékben felújított családi ház, egy különálló kis apartmannal!
Az ingatlan kiváló helyen található!
A ház két szintje - melyek egyenként netto 87-87 négyzetméteresek - külön-külön megközelíthető! Az alsó szint belmagassága 1,9 méter, ami két különálló részre lett bontva. Az első részben található a garázs, valamint a folyosóról nyíló tároló, ami jelenleg spajzként van hasznosítva. A másik részben egy gardrób helyiség, egy fürdő wc-vel, valamint egy konyhának is használható helyiség lett kialakítva. A folyosó részen található a cirko kazán. Itt van hely egy elektromos kazán kialakítására is. Ez a rész egy kis teraszról közelíthető meg.
A fenti rész a tulajdonképpeni lakórész. Itt három külön nyíló szoba, - amiből az egyik a nappali, kettő pedig hálószoba - konyha, fürdő wc-vel, valamint egy vendég wc lett kialakítva. minden helyiség a közlekedőből nyílik.
A tetőt az előző tulajdonos megcsináltatta. A ház további felújítása 2013-tól történt meg. A teljes gépészet újra lett cserélve, a fürdő át lett alakítva. Ekkor cserélték ki a nyílászárókat is. A fűtési rendszer is újjá lett építve. A kazánt 2023-ban cserélték ki. A kémény is ekkor lett újra bélés csövezve!
Szintén a tavalyi évben lett kialakítva a 7 kW kapacitású napelem rendszer, ami alkalmas az ingatlan energia ellátására.
A telken található egy netto 32 négyzetméteres kis apartmanház is, amely konyha-étkező, szoba, fürdő és wc elrendezésű. Ez akár apartmanként is hasznosítható, de alkalmassá teszi az ingatlant két generáció számára is. Ez az épület is fel lett újítva. A fűtés-hűtés egy klímával biztosított.
A leírtak alapján, az ingatlan sok lehetőséget rejt magában, érdemes elgondolkodni!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
5m²
Wc
1m²
Szoba
16m²
Konyha
10m²
Közlekedő
8m²
Közlekedő
5m²
Konyha
10m²
Fürdőszoba
5m²
Gardrób
24m²
Konyha
13m²
Fürdőszoba
6m²
Közlekedő
8m²
Szoba
14m²
Szoba
18m²
Nappali
26m²

Elhelyezkedés

Eger, Hajdúhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6656244


+36 70

Ingatlannet kód: NET6656244


Az általad megtekintett eladó Eger, hajdúhegyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 206 m², míg a hozzá tartozó teleké 476 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 412 621 Ft, ami az egeri átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kocsis György referens a Bogdánfalvi Zoltán irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656244. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Eger, Hajdúhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.