star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Egerszólát

  • 200 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 2 300 m²

    telek

Vételár:

129 millió Ft

Eladó ház Egerszólát

  • 200 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 2 300 m² telek

  • Eladó ház Egerszólát

  • 200m²


Ár:

129 000 000 Ft

Építés éve
1864
Szintek
1
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

EGERSZÓLÁTON, EGYEDÜLÁLLÓ, TELJESEN BERENDEZETT, NEMESI KÚRIA ELADÓ!
Csak az iroda kínálatában!
EGER szomszédságában, Egerszóláton, amely kulturális és turisztikai szempontból is meghatározó, TELJES MÉRTÉKBEN összközműves település, ELADÓ egy 1864 évben épült, 2 300 nm parkosított kert közepén, domboldal tetején álló berendezett, gépesített, riasztóval felszerelt NEMESI KÚRIA!
A SZÓRÁDI KÚRIA EGYEDI HANGULATA, a kertre és a szóláti hegyek lankáira néző kilátása a tiszta levegő összhangja,rabul ejtő.
IGÉNYES, IMPOZÁNS CSALÁDI OTTHONNAK, akár több generáció számára is kiváló, de az épület kialakításából adódóan, akár a FALUSI TURIZMUSNAK is helyet adhat, ahogy üzemelt is.

A beltér:

Az ingatlan jelenlegi kialakítása szerint, az egyik szárnyában kapott helyet a TÁGAS, KANDALLÓS, kert/terasz felé nyitott NAPPALI, közvetlen kapcsolattal egy FÜRDŐSZOBÁS HÁLÓSZOBÁVAL,
a KÖZÉPSŐ RÉSZEN a bejárat, fogadó előtér, közös helyiségű nyitott szoba, - amely zárhatóvá tehető - a szintén TÁGAS ÉTKEZŐS gépesített KONYHA, kamra,
az épület másik oldalán a közlekedőből nyílóan további 3 HÁLÓSZOBA, 2 FÜRDŐSZOBA került kialakításra, cirkófűtés/radiátor.

Az épület alatti BOROSPINCE családi, vagy vendéglátói eseményekre is kiváló, egyedi hangulata tökéletes kikapcsolódást biztosít, továbbá adott a lehetősége a KERTBEN a bogrács, - a nyárs, egyéb kerti program rendezésére is.
A parkolás több autó számára is biztosított.

Az Egerszóláti Olaszrizling a település VÉDJEGYE, a szőlőtermesztésnek és a szőlőkultúra terjedésének HAGYOMÁNYA van, legalább az 1780-as évekre nyúlik vissza és napjainkban is őrzik, amelyet az Egerszóláti Olaszrizling FESZTIVÁLLAL, Borlovagrend ceremóniával, szüreti felvonulással, egyéb programokkal ünnepelnek.
A település új és régi, a török időkig is visszanyúló BOROSPINCÉI LÁTOGATHATÓAK.

A környékről:

EGERSZÓLÁT infrastrukturális ellátottsága jó,1990,-1993 évben épült a vezetékes ivóvíz, és gázhálózat, 2002 évben csatornahálózat, amelynek köszönhetően a lakosság KÖZMŰ FELTÉTELEI is BIZTOSÍTOTTAK.
MEGKÖZELÍTÉSE: közvetlen buszjárat biztosított a 13 kilométerre lévő EGERBŐL, amely félórán belül elérhető. Egerszólát Budapestről 140 km, másfél óra alatt megközelíthető.

Bármikor fogadom hívását, ha nem lennék elérhető, visszahívom!
Hivatkozási szám: 2083


Elhelyezkedés

Egerszólát, Fő út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6521199


László Erzsébet Innováció Ingatlaniroda

László Erzsébet Innováció Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
László Erzsébet Innováció Ingatlaniroda

László Erzsébet Innováció Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6521199

László Erzsébet Innováció Ingatlaniroda

László Erzsébet Innováció Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
László Erzsébet Innováció Ingatlaniroda

László Erzsébet Innováció Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó egerszóláti (Fő út) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 300 m². További jellemzői: az építés éve 1864, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 129 millió Ft, négyzetméter ára 645 000 Ft. Az ingatlant László Erzsébet Innováció Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6521199. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Egerszólát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.