star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Egervölgy

  • 67 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 367 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Egervölgy

  • 67 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 367 m² telek

  • Eladó ház Egervölgy

  • 67m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1979
Szintek
1
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

3 szobás felújított 67 négyzetméteres családi ház 1367 négyzetméteres telekkel eladó Egervölgyön

Az 1979-ben épült, napfényes otthon, amelyet nemrég felújítottak, tökéletes választás azok számára, akik a modern kényelmet keresik. A felújítás során a burkolatok és nyílászárók cseréje, külső hőszigetelése és újraszínezése mellett a gázkazán beépítésének lehetőségét is megalapoztuk, jelenleg még vegyes tüzelésű kazán biztosítja a ház fűtését.

A nyugodt, családias környezetben található ház tágas, világos terei minden igényt kielégítenek. Az otthon melegét és hangulatát a természetes fény áradása teszi még magával ragadóbbá.

Számos felújításon esett át az ingatlan az elmúlt időszakban, melynek köszönhetően nem csak esztétikailag, de energetikailag is korszerűsítést nyert. Az új tulajdonosnak már csak be kell költöznie, és élvezni az itt töltött időt.

Egervölgy Vas megye egyik gyöngyszeme. Itt a mindennapok nyugodtak és zöldek, távol a nagyváros zajától, mégis, mindössze pár perc autóútra a legközelebbi nagyvárostól. Az itt élők számára elérhető a tiszta levegő, a csend, valamint számos kiránduló és kikapcsolódási lehetőség a közelben.

Legyen az új otthona Egervölgyben, ahol a nyugalom és a természet szépsége minden napjaik részévé válhat. Várjuk szeretettel, hogy megismerkedjen ezzel a különleges helyen található csodás otthonnal!Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon!

Referencia szám: HZ038317-IN


Elhelyezkedés

Egervölgy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647219


HASONLÓ INGATLANOK


8 500 000 Ft

Egervölgy

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 60m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647219

Az általad megtekintett eladó egervölgyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 367 m². További jellemzői: az építés éve 1979, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 595 522 Ft, ami az egervölgyi átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Andrea referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647219. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Egervölgy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.