star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Enying

  • 74 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 4 410 m²

    telek

Vételár:

17,8 millió Ft

Eladó ház Enying

  • 74 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 4 410 m² telek

  • Eladó ház Enying

  • 74m²


Ár:

17 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Enying-Balatonbozsokon 74nm-es, vegyes falazatú családi házat kínálok eladásra!A ház közvetlen a buszmegálló mellet található, így minden könnyen elérhető a városban. Az 1960-as években épült vályog+tégla falazatú ház lakható állapotú, de igény a mai igényeknek megfelelően felújítást igényel. A villanyhálózat régi, így cserére szorul 1 fázis lett kialakítva és 16 amper. A közművek közül a gáz kivételével minden be van vezetve. Gázcsonk a telken belül megtalálható. A fűtés jelenleg kályhával megoldott. A tetőszerkezet cserépfedéses, funkcióját ellátja, jó állapotú. A melegvizet villanybojler szolgáltatja . A ház elosztása: -2 szoba-konyha-közlekedő-kamra-wc-fürdőszoba A szobák burkolata parketta, a többi helyiség járólappal ellátott. A hatalmas teleknek köszönhetően akár gazdálkodásra, állattartásra is alkalmas terület. A ház per - és tehermentes 1/1 tulajdonosa van. Közúti kapcsolatEnying Fejér vármegye délnyugati részén, a Balatontól légvonalban 7 kilométerre fekszik. A település közlekedési gerincét jelentő 64-es főút egyben a településközi kapcsolatok jelentős részét is bonyolítja. Siófokkal a 6401-es, Lajoskomárommal a 6404-es út köti össze, a határában indul a 6301-es út Polgárdi felé, és néhány kilométernyi szakaszon a határában húzódik a 7-es főút is. [A 6401-es egy szakasza Balatonszabadi területén szilárd burkolat nélküli mezőgazdasági út.] Országos közútnak számít még a város területén az egykori Enying vasútállomásra vezető 63 305-ös út, valamint a Kabókapuszta és Leshegy városrészeket összekötő, a 6404-esből kiágazó 64 106-os út.Enyinget Dunaföldvárral, Veszprémmel, Székesfehérvárral és Siófokkal, illetve a környező településekkel kötik össze autóbuszjáratok. A távolsági közlekedésben meghatározó az átmenő buszjáratok szerepe. Közvetlen buszjárat köti össze Budapesttel, Győrrel, Keszthellyel, Kecskeméttel, Szolnokkal, Szegeddel, Szekszárddal és Szombathellyel is.Bővebb információért keressenek bizalommal!Ha bármilyen hitelre van szüksége cégünk díjmentesen áll a rendelkezésükre, akár babváróhitel, CSOK, CSOK hitel, jelzálog hitel vagy akár személyi kölcsön . Nálunk egy helyen mindent elintézhet. Jöjjön és nézzük meg ezt a sok lehetőséget magába rejtő ingatlant!


Elhelyezkedés

Enying


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6544303


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6544303

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó enyingi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 410 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 17,8 millió Ft, négyzetméter ára 240 541 Ft, ami az enyingi átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6544303. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Enying ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.