star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Epöl

  • 80 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 007 m²

    telek

Vételár:

47 millió Ft

Eladó ház Epöl

  • 80 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 007 m² telek

  • Eladó ház Epöl

  • 80m²


Ár:

47 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Komárom - Esztergom vármegye, Fejér vármegyéhez nagyon közel eső részen Epöl településen,Budapesttől mindössze 40 percre, Szomor mellett, Zsámbéktól 15 percre;1007 nm telken, 77 nm nagyságú ház eladó, jelenlegi elrendezése nappali + két hálószoba + garázs + hobby szoba/mini garzon + lehetőség a további bővítésre, mivel a tetőtér beépítésével további plusz kb 50 nm lakótér alakítható. Az erkély már megvan.Ha szeretné használhatja jelenlegi állapotában, hiszen tökéletesen funkcionál, tágas és élhető terekkel rendelkezik, viszontkönnyedén egy nagyobb család is kényelmesen elférhet.A majdnem teljes körű felújítás 2018-ban volt, új gáz cirkó került kiépítésre, új az elektromos hálózat, új nyílászárókat kapott az épület redőnnyel felszerelve, újak a beltéri ajtó és a burkolatok, új a konyha bútor és a fürdőszoba is. Azóta is maximálisan karbantartották, idén például tisztasági festés volt. Az épület sem túl régi, a 80 as évek környékén épület, 50-es tégla falakkal, beton alappal, beton födémmel, pala tetőfedéssel. A tető nincs rossz állapotban. Eredetileg a nappaliban volt a feljárat a tetőtérre, de ez a jelenlegi tulajdonosok nem hasznosítják. Van lehetőség az elszeparált szintek kialakítására, az épület mögött is könnyedén kialakítható lépcsőfeljáró. Valamint az épület mögött beton alappal tégla építéssel jelenlegi funkciójában garázst és edzésre alkalmas hobby szobát alakítottak ki. Ennek a helységnek a burkolása és festése már az új tulajra vár.Fúrt kút és éjszakai áram van!Epöl központi részéhez közel, csendes átmenő forgalomtól mentes mellék utcában, van a ház, 5 perc alatt kisétálhat a buszhoz, mely Budapestre és a környező településekre visz (Zsámbék 15 percre, Budapest 40 percre van).Bevásárlási lehetőség ugyan itt 5 perc séta távolságra.A környezet, páratlan, gyönyörű kilátás van a környező hegyekre, kimondottan rendezett a lakóközösség, tiszta nagyon a község! Van több munkalehetőség is, akár a környező nagyobb településeken.CSOK képes az ingatlan, az ügyintézésben profi bankfüggetlen kollégánk ingyenesen segít, egyedi finanszírozási lehetőségekkel!Szuper lehetőségeket rejt magában ez a szépen felújított ház, várom hívását további információért vagy megtekintés céljából, akár hétvégén is!
Érdeklődni Kardos Zsolt 06704262629


Elhelyezkedés

Epöl, Dózsa György utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6554819


+36 70

Ingatlannet kód: NET6554819

Az általad megtekintett eladó epöli (Dózsa György utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 007 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 47 millió Ft, négyzetméter ára 587 500 Ft. Az ingatlant Kardos Zsolt referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6554819. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Epöl ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.