star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ercsi

  • 144 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 038 m²

    telek

Vételár:

56,5 millió Ft

Eladó ház Ercsi

  • 144 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 038 m² telek

  • Eladó ház Ercsi

  • 144m²


Ár:

56 500 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Új tulajdonosát várja Ercsiben ez a 2 generációra alkalmas egy telken fekvő 2 családiház! A nagyobb ház 86nm-es és elosztást tekintve : - 2 nagy szoba, fürdő, 34 nm-es nappali, konyha , fürdőszoba, előszoba és terasz szolgálja ki az új lakók kényelmét.A ház teljes felújításon esett át, apróbb esztétikai csinosítás előfordulhat rajta, de jelen állapotában is maximum tisztasági festés után költözhető.Közel 20 nm-es terasz kitűnő kikapcsolódást nyújthat. Fűtés luxus infrapanellel megoldott, de a gáz is bevezethető az ingatlanba.A kisebb ház 60nm-es elosztást tekintve:- 1 nagy szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba és kamra kialakítást kapott.- ebben a házban még a belső felújítási munkálatok zajlanak, befejezésre kerülnek- itt a fűtés jelenleg kályhával megoldottMindkét ház cserépfedéses, tetőszerkezet jó állapotúRövid határidőn belül költözhető!!Ajánlom fiataloknak, időseknek, azoknak akik kertes házba vágynak, jó közlekedés mellett. Bolt, üzletek és vasútállomás kényelmes sétatávolságra található.További információért keressen elérhetőségeimen!


Elhelyezkedés

Ercsi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6442857


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6442857

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó ercsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 144 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 038 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 56,5 millió Ft, négyzetméter ára 392 361 Ft, ami az ercsi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6442857. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ercsi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.