star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ercsi

  • 148 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

67,99 millió Ft

Eladó ház Ercsi

  • 148 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Ercsi

  • 148m²


Ár:

67 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Fehér Vármegyében Ercsi település csendes részén az M6-os autópálya felhajtójához viszonylag közel, kínálunk eladásra egy 3 generáció számára alkalmas energiahatékony ingatlant!

Az ingatlan 3 lakásból áll, melyek egymástól függetlenül is megközelíthetőek ezért együtt élhet a család de még is külön.

A 3 lakásból kettő a földszinten a harmadik az emeleten lett kialakítva. Az emeleti lakás felújítását lekezdte a jelenlegi tulajdonos, de a befejezés az új tulajdonosra vár.
Az emeletre az utcafronti bejáraton keresztül megközelíthető előszobából egy stabil lépcsőn jutunk fel.
A lépcső tetején található a nappali, melyből jobbra indulva a hatalmas konyhába lépünk, ahol a már méretre készített konyhabútor megtalálható ,de nem került még végleges helyére.
A konyhából nyílik a két teljesértékű szoba, melyek ablakai az udvarra néznek.
Az amerikai konyhán végig haladva a szobák előtt elérkezünk a gyönyörű sarokkádas fürdőszobához.

A földszinten egy nagyobb és egy kisebb lakás lett kialakítva, a kisebb lakás 3 helyiségből áll, melyeket akár a házon belülről, akár a terasz felől meg lehet közelíteni. A kislakáshoz tartozó fürdőszoba teljesen akadálymentesített. A nagyobb földszinti lakásba szintén a teraszról léphetünk be egy másik ajtón ,ahol rögtön az amerikaikonyhás ebédlőben találjuk magunkat, itt teljesen új a beépített konyha és egy frissen beépített hatalmas gardróbszekrény is található.
Ebből a helyiségből tudunk átmenni a kislakás konyhájába ha szeretnénk, azonban a konyhából nyílik egy folyosó, amelynek az egyik végén helyezkedik el a fürdő és mellette külön helyiségben a wc, valamint erről a folyosóról nyílik a lakáshoz tartozó 2 hatalmas szoba.
Erről a folyosóról tudunk átjutni a felső lakáshoz vezető előtérbe is ha szeretnénk.

Az ingatlan ablakainak többsége és a bejárati ajtók cserélve lettek, szobák ablakain redőny található.
A fűtést új gázcirkó biztosítja, a cirkó mellett a ház 3 új klíma berendezést is kapott az energiahatékonyság érdekében, de a vegyes tüzelésre is van lehetőség. Így tehát 3 fűtési lehetőség is a rendelkezésére áll az új tulajdonosnak.

Helyi járattal a vasútállomás elérhető, valamint a busz mindössze 10 perces sétára található a háztól, ami Budapestig végig megy de több helyen van lehetőség a vonatra átszállni.


Elhelyezkedés

Ercsi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6464911


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6464911

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó ercsi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 148 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 67,99 millió Ft, négyzetméter ára 459 392 Ft, ami az ercsi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Baglyos Tímea Csilla referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6464911. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ercsi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.