star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 20 m²

    telek

Vételár:

33,9 millió Ft

Eladó ház Esztergom

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 20 m² telek

  • Eladó ház Esztergom

  • 75m²


Ár:

33 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Ritka lehetőség. Esztergom központi részén kínáljuk eladásra ezt a 75nm-es 2,5szobás összkomfortos kis családi házat. Az ingatlan részben felújításon esett át. Villanyfűtés gondoskodik az otthon melegéről. A ház klimatizált. Az udvar kőburkolatot kapott, nem nagy cserébe viszont hangulatos. A környék jól megközelíthető, találunk a közelben: buszmegállót, üzleteket, piacot, kórházat, óvodát, iskolát. Az ingatlan kiválóan alkalmas lehet irodának elhelyezkedése miatt, orvosi rendelőnek is. Ha ön egy kis családi házat keres, kis kertel megtalálta, ha vállalkozásban gondolkozik, akkor is. Hívjon még ma.


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6555639


+36 20

Ingatlannet kód: NET6555639


Az általad megtekintett eladó esztergomi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 20 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 33,9 millió Ft, négyzetméter ára 452 000 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bánszky Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6555639. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.