star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom

  • 130 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 345 m²

    telek

Vételár:

130 millió Ft

Eladó ház Esztergom

  • 130 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 345 m² telek

  • Eladó ház Esztergom

  • 130m²


Ár:

130 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Egy igazi ritkaságot kínálok eladásra Esztergom romantikus, régi városrészén, a Bazilika lábánál!
A 345 m2-es összközműves telken található épület felújításához a tervek elő vannak készítve, így az új tulajdonos (amennyiben megfelel) rövid időn belül elkezdheti az ingatlan átépítését. Mivel város ezen részén ritkaság számba megy, hogy ingatlant lehessen vásárolni, bizonyára lesz, akit megörvendeztet ez a hirdetés!
A lehetőség adott, hogy különleges ingatlanra tegyen szert ezen a csodálatos Dunai panorámás helyen a Bazilika tövében!
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását a hét minden napján felveszem a telefont, vagy visszahívom!

Teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó hiteligényről, energetikai tanúsítványról, vagy ügyvédi segítségről. Birtokba adásig segítjük ügyfeleinket amennyiben igénylik!
Legyen szó eladásról, vagy vételről, nálunk jó kezekben van ingatlana.
Négy-Bástya Kft. értékesítői 12 év tapasztalatával állnak az ügyfelek rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Esztergom, Berényi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6584778


+36 30

Ingatlannet kód: NET6584778


Az általad megtekintett eladó esztergomi (Berényi) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 345 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 50%-kal magasabb. Az ingatlant Minczér Albertné referens a Négy-Bástya Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6584778. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.