star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 60 m²

    telek

Vételár:

115 millió Ft

Eladó ház Esztergom

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 60 m² telek

  • Eladó ház Esztergom

  • 100m²


Ár:

115 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
2
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Esztergomban a vasútállomáshoz közel kínáljuk ezt a 100nm-es 3,5 szobás ikerházat. Az ingatlan az alapoktól újra lett építve 2022-23-ban. Az energetikai megfelelőség végett kőzetgyapot szigeteléssel lett ellátva az épület. Az aljzatban is szigetelés van, mivel padlófűtés került kiépítésre. A hatékonyság növelése miatt egy 8,2Kw-os napelemes rendszer szolgálja az igen kedvező energiafelhasználást. Az otthon melegét egy Bosch 9kw-os villanykazán biztosítja. A beépített nyílászárók három rétegű prémium nyílászárók. A fa belső ajtók, magas minőségűek, egyedi gyártásúak. Az ingatlan kétszintes. Alsó szinten van egy nagy nappali-konya-étkező, tároló, hálószoba, fürdőszoba, előszoba. A felső szinten két hálószoba, kis nappali, fürdőszoba található. A szaniterek minőségiek, egyediek. Az összes lámpa energiatakarékos. A lépcső kialakítása is egyedi. A konyhában egyedi tervezésű, kivitelezésű, minőségi anyagból készült, gépesített konyhabútor került beépítésre. A nappali, hálószoba, étkező, előszoba berendezések, illetve a konyhabútor a vételár részét képezik. Az udvar teljesen zárt, hangulatos kialakítású. Egy darab elektromos kapuval ellátott fedett beállási lehetőség van gépkocsinknak. A kerékpároknak, kerti bútoroknak fedett tárolórészük van külön. Közlekedés szempontjából a vasútállomás 1000m, a buszmegálló 100m. A környéken találunk üzleteket, pékséget, bölcsődét, óvodát, iskolát. Ha ön egy új, modern, minőségi otthonban gondolkozik, melybe csak költözni kell megtalálta. De, ha ön befektetésben gondolkozik, rövid- vagy hosszútávú bérbeadásban, akkor is megtalálta a megfelelő ingatlant. Itt a vásárlás napjától önnek dolgozik az ingatlan. Visszabérlési lehetőség azonnal! Ha önnek van ingatlana, gépkocsija melyet beszámítana a vételárba, ne tartsa magában. Hívjon és egyezzünk meg.


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6630834


HASONLÓ INGATLANOK


78 900 000 Ft

Esztergom, Belváros

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 150m²

75 000 000 Ft

Esztergom, Leiningen Károly utca

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 71m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6630834


Az általad megtekintett eladó esztergomi ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 60 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 1 150 000 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Bánszky Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630834. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.