star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 263 m²

    telek

Vételár:

60 millió Ft

Eladó ház Esztergom

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 263 m² telek

  • Eladó ház Esztergom

  • 130m²


Ár:

60 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Ha szeretne városban élni, de mégis a természet közelében a városközponttól távolabb egy nyugodtabb helyen, akkor megtalálta azt, amit keres! Ráadásul, ha szeret kertészkedni és örülne, hogy a gyümölcsök a kertjében teremnének, valamint hogy nyáron van lehetősége a nagy melegben csobbanni egyet a ház mögött található medencében, akkor pedig egyenesen megtalálta álmai otthonát! Ez a családi sorház, (ami egy régi polgári lak) a főúton található. Ideális nagyobb családosoknak! Közelben: vasút, buszpályaudvar, kisebb/nagyobb boltok, rendőrség Nagy kert áll rendelkezésre, melyen gyümölcsfák találhatóak és mindenféle zöldségek, gyümölcsök ültetésére is adott a lehetőség! A kert öntözésére valamint a medence feltöltésére egy kút szolgál. Az épített medence 10x6 méteres (25 nm), mely jó állapotban van! Parkolásra a ház előtt van lehetőség az utcán, mely ingyenes! A kapun nem lehet behajtani, mert egyből a kertbe látványa fogad! Így a garázs inkább egy tárolóként szolgál, melynek tetején van egy szoba, amihez egy külső lépcső által lehet bejutni, melyet lehet használni például hobbi vagy klub szobának, de akár az egyik nagyobb gyermeknek is ki lehet alakítani, ha esetleg kicsit külön szeretne lenni. A ház bejárata előtt van egy terasz is, ami 20-25 nm. Itt jó időben akár kint is tudnak étkezni! A házba belépve az előszobából nyílik egy szoba és egy 20 nm-es gyönyörű konyha modern álmennyezettel. Innen juthatunk a nagyobbik fürdőbe, valamint az éléskamra ajtaja is itt található. A szép konyha bútor a ház részét képzi! A 40 nm-es nappaliból egy kis hálószobába jutunk, melynek mennyezetén egy csodálatos kézzel festett üveglámpa van. Ehhez a szobához tartozik egy privát kis fürdő is! Viszont mindkét fürdőszoba felújításra szorul! Az otthon melegét egy kazán és egy elektromos vizes kandalló biztosítja, melyek össze vannak kapcsolva! Amint a kazán elég meleget szolgáltat, akkor az elektromos kandalló lekapcsol. Napelem felhelyezése folyamatban van, ami nagyban hozzájárul majd a rezsi díj csökkenéséhez! Ha felkeltette az érdeklődését, győződjön meg minderről személyesen is. Várom a hívását! Amennyiben részben hitelből vásárolna, ebben is segítünk. Több, mint 20 éves tapasztalattal, megkeressük Önnek a legjobb megoldást.


Elhelyezkedés

Esztergom, Kiss János vezérezredes út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636525


Rékai-Kálmán Mónika

Rékai-Kálmán Mónika

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636525

Rékai-Kálmán Mónika

Rékai-Kálmán Mónika

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó esztergomi (Kiss János vezérezredes út) sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A sorházról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 263 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A sorház ára 60 millió Ft, négyzetméter ára 461 538 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rékai-Kálmán Mónika referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636525. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.