star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Etyek

  • 245 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 3 300 m²

    telek

Vételár:

289 millió Ft

Eladó ház Etyek

  • 245 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 3 300 m² telek

  • Eladó ház Etyek

  • 245m²


Ár:

289 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Minimál stílusú birtok Etyeken !Budapest szőlőskertjében eladó egy új építésű, minimalista stílusú, tágas, világos, összesen 245 nm-es duplakomfortos, nappali + 3 hálószobás családi ház 85 nm-es duplagarázs és tároló szinttel, plusz 150 nm-es terasszal és egy kb. 50 nm alapterületű vendégház/présház, 50 nm-es borospincével, 3300 nm telken !Letisztult vonalak, korszerű, minőségi anyagok jellemzik az épületet. Fűtése hőszivattyúval és padlófűtéssel megoldott, így rendkívül kedvező költséggel üzemeltethető ! Szennyvízkezelését egy saját házi szennyvíztisztítórendszer látja el.Az épület külső kivitelezési munkái még folynak, így ebben még az új tulajdonos elképzeléseit is érvényesíteni lehet, belül teljesen készen van.A vendégház belső kialakítása még hátra van. Mivel eredetileg présházként működött, egy csodálatos 1800-as évekből származó bálványprés is van még benne, ami igazi kuriózum !A hatalmas telek kitűnő terepet biztosít akár medence, teniszpálya, vagy csodálatos kert létrehozására. A nappaliból és a hatalmas teraszról az elénk táruló völgyben és az őzikékben gyönyörködhetünk. Az út felé zárt kerítés kellő intimitást ad az itt lakóknak. Így akár privát rendezvények tartására is alkalmas !Budapest mindössze 25 percre van autóval. A településen minden megtalálható, ami egy család számára fontos lehet: óvoda, iskola, művészeti iskola a gyerekeknek, orvos, gyógyszertár, posta és a bevásárláshoz egy Príma és termelői piac is. A település külterületén horgásztó, ami a környék kirándulóhelyeit gazdagítja. A szőlőhegyek lankáin túl a Korda filmstúdiót találjuk. Évente néhány alkalommal bor- és művészeti fesztivál is csábítja ide a látogatókat.Ha szeretne a főváros közelében, jó levegőn, nyugodt környezetben élni: ennél nem is választhat jobban ! Nézzük meg és szeressen bele, szívesen megmutatom akár hétvégén is !


Elhelyezkedés

Etyek, Boti út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6589539


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6589539

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó etyeki (Boti út) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 245 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 300 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 289 millió Ft, négyzetméter ára 1 179 592 Ft, ami az etyeki átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Máté Szabolcs referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6589539. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Etyek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.