star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fegyvernek

  • 106 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 548 m²

    telek

Vételár:

6,2 millió Ft

Eladó ház Fegyvernek

  • 106 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 548 m² telek

  • Eladó ház Fegyvernek

  • 106m²


Ár:

6 200 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Új tulajdonosát várja Fegyverneken Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében egy 1980- as években épült vályog építésű családi ház. A 106 nm-es hasznos alapterületű ingatlanban 3 szoba, konyha, nappali és egy előszoba került kialakításra. Az ingatlan FELÚJÍTANDÓ . Fürdőszoba kialakítása nem történt meg. Jelenleg az ingatlanban fűtőtestek nincsenek de a gáz be van vezettetve. Az ingatlan per és tehermentes. Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését és megvásárlásához hitel szükséges úgy az OTP Bank kedvezményes konstrukcióit tudom ajánlani. Kérdés illetve megtekintés esetén hívjon bizalommal akár hétvégén is.
Uzorás Szilveszterné
06307327707


Elhelyezkedés

Fegyvernek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6638718


Uzorás Szilveszterné

Uzorás Szilveszterné

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó fegyverneki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 106 m², míg a hozzá tartozó teleké 548 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 6,2 millió Ft, négyzetméter ára 58 491 Ft, ami a fegyverneki átlaghoz képest 54%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Uzorás Szilveszterné referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638718. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fegyvernek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.