star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Felsőszentiván

  • 112 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 040 m²

    telek

Vételár:

20,8 millió Ft

Eladó ház Felsőszentiván

  • 112 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 040 m² telek

  • Eladó ház Felsőszentiván

  • 112m²


Ár:

20 800 000 Ft

Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Felsőszentivánon 20.800.000 Ft irányáron eladó egy takaros kis felújított családi ház.

1960-as építésű 112 nm hasznos alapterületű családiház, amely teljes villany, víz, csatorna, tető, nyílászáró és fürdőszoba, valamint gázcirkó központi fűtés korszerűsítésen esett át.
Az ingatlanban 1 konyha étkező, egy nappaliként funkcionáló szoba, egy teljes és egy fél utcafronti szoba, 2 bejárati előtér és egy teljesen felújított fürdőszoba wc található. A ház udvarán, valamint az épület hátsó részében is garázs található. A garázs mögött egy nagyobb tárolóhely is van. A telek közepén ólak találhatóak. A telek hátsó részén egy közepes méretű konyhakert van.
Az ingatlan értékegyeztetést követően bajai földszinti lakásra, vagy különálló 60 nm körüli családi házra cserélhető.

A falusi CSOK által biztosított lehetőségekből az ingatlan a jelen kor követelményeinek megfelelő tökéletes családi fészekké varázsolható.

Az ingatlanra 7,5 millió falusi CSOK, valamint CSOK + hitel is igénybe vehető. Ha elképzeléseidet utólagosan meg kívánod valósítani akkor a falusi CSOK feljutásra további 7,5 millió forrást is biztosíthat.

Az ügylet lebonyolításához szükséges összes magyar bank teljes palettájának hitelügyintézésével, valamint teljes jogi, földhivatali, biztosítási és ingatlan felújításai kivitelezésihez szükséges szakértő munkatársak teljes palettájával állok rendelkezésedre.

Nálam a bankok és a biztosítók érted versenyeznek !!

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

A pontos feltételekért keresd a hitelhekkert tel: 06703272201 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366941


Elhelyezkedés

Felsőszentiván, Batthyány utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6647504


+36 70

Ingatlannet kód: NET6647504

Az általad megtekintett eladó felsőszentiváni (Batthyány utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 112 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 040 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 20,8 millió Ft, négyzetméter ára 185 714 Ft, ami a felsőszentiváni átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Kalló Katalin referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647504. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Felsőszentiván ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.