star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fertőrákos

  • 225 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 262 m²

    telek

Vételár:

104,9 millió Ft

Eladó ház Fertőrákos

  • 225 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 262 m² telek

  • Eladó ház Fertőrákos

  • 225m²


Ár:

104 900 000 Ft

Építés éve
2006
Szobák száma
7
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Fertőrákoson, Magyarország egyik közkedvelt, világörökség részén 1262 m²-es saroktelken elhelyezkedő, 2006-ban téglából épült, hőszigetelt 225 m²-es, 3 szintes, családi házat, amely 7 szobából, 2 konyhából, 3 fürdőszobából és 4 toalettből áll.

AZ INGATLAN JELLEMZŐI:
Az utcáról az előudvaron át, előtetős főbejáraton keresztül jutunk a középső szinten található tágas előszobába, amiből szinteltolással nyílik a nagy méretű amerikai-konyhás, étkezős nappali a 21 nm-es terasszal, ahonnan pazar kilátás nyílik a rendezett kertre valamint a Szárhalmi erdő és a Rákos-patak övezte környezetre. Ugyanezen a szinten található egy világos, utca frontra néző szoba, amely a mellette praktikusan kialakított fürdőszobával és külön álló mellék helyiséggel, kiválóan alkalmas hálószobának, dolgozószobának, irodának. A felső szint /tetőtér/ 4 db nem túl nagy, de barátságos szobái a társalgó és a fürdőszoba - toalett, minden kényelmet megadnak a nyugodt, kiegyensúlyozott alváshoz, pihenéshez. Az alagsori szinten található egy külön bejáratú önálló apartmanként funkcionáló lakrész nappali - konyhával, hálóval és fürdőszobával, valamint a kazánház és a mosókonyha. A belső kert felől a házat egy 10 m hosszú fedett faoszlopos folyosó és egy 2 kocsi beállónak alkalmas fedett terasz zárja körbe. A kerékpár út mellett, turisztikailag frekventált helyen fekvő családi ház, kitűnően alkalmas vendégszálláshely és egyéb vállalkozás üzemeltetésére is. A korábbi években a házban jól jövedelmező kerékpárkölcsönző működött. A ház fűtését és meleg víz ellátását az alagsori kazánházban elhelyezett, álló 60 l víztartályos, programozható cirkó gázkazán biztosítja. A lakóingatlan a helyi önkormányzat engedélye alapján 2 lakásos háznak minősül, ezért a rezsicsökkentett gázmennyiség duplán vehető igénybe.
Legnagyobb előnye, hogy beosztásának köszönhetően alkalmas TÖBB GENERÁCIÓS családok együttélésére, vagy befektetési célokra egyaránt. Megvásárláshoz igénybe vehetőek, államilag támogatott vissza nem térítendő támogatások és kedvezményes hitelek .

LOKÁCIÓ:
A település önálló önkormányzattal, orvosi rendelővel, gyógyszertárral, bölcsődével, óvodával, iskolával, REÁL élelmiszer bolttal rendelkezik, melyek a központban (2 km) találhatóak. Az ausztriai határ (3 km), a fertőrákosi kőfejtő és barlangszínház (1 km), valamint Sopron (5 km) közelsége nagyon vonzóvá teszi az ingatlant.

A családi házat bátran ajánlom a csendet, nyugalmat kereső családoknak és a vállalkozó kedvűeknek egyaránt.
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
5.32m²
Szoba
8.91m²
Közlekedő
5.41m²
Gardrób
1.3m²
Szoba
2.45m²
Fürdőszoba
3m²
Szoba
6.12m²
Szoba
6.12m²
Terasz
18m²
Wc
0.9m²
Szoba
11.63m²
Közlekedő
4.05m²
Előszoba
16.62m²
Fürdőszoba
7.01m²
Terasz
21.9m²
Előszoba
8.4m²
Mosókonyha
15.15m²
Fürdőszoba
3.96m²
Szoba
5.27m²

Elhelyezkedés

Fertőrákos


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6552103


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6552103

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó fertőrákosi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 225 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 262 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 104,9 millió Ft, négyzetméter ára 466 222 Ft, ami a fertőrákosi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Reinitz Dávid referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6552103. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fertőrákos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.