star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fót

  • 76 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 482 m²

    telek

Vételár:

59 millió Ft

Eladó ház Fót

  • 76 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 482 m² telek

  • Eladó ház Fót

  • 76m²


Ár:

59 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Fót központjában eladó egy 80-as években téglából épült, utóbb FELÚJÍTOTT, hőszigetelt, 76 m² hasznos alapterületű, 3 szobás, beépített verandás, teraszos, 2,6 m belmagasságú, körbejárható, EGYSZINTES CSALÁDI HÁZ, 482 m2-es telekkel eladó!
A házban 2 teljes értékű és egy fél szoba található /19, 13, 8 m²-esek/, közülük kettő egymásból nyílik, illetve a félszoba külön bejáratú az előszobából.
A nagy előszobából nyílik a középső, nappaliként funkcionáló szoba, ehhez egy 10,5 m²-es étkező és a 7 m²-es konyha kapcsolódik.
A ház további helyiségeit egy tároló, spejz, illetve az ablakos fürdő wc-vel, valaimint mosókonyha alkotják.
A mosókonyhából érhető el a kazánház.
A fűtést gáz cirkó biztosítja, de alternatívaként egy vegyes tüzelésű kazán is rá van kötve a rendszerre. A szobák radiátorral, a fürdő, étkező, konyha padlófűtéssel van ellátva.
A konyhában a bútor és tűzhely azingatlanban marad.
A beépített korábbi veranda udvari fala végig ablakokkal rendelkezik, aminek köszönhetően rendkívül világos.
Közlekedés: busz 5-7 perc, a vonat 8-10 sétára található. Iskola, boltok pár perc sétára.
Ha jó közlekedéssel, de mégis csendes ingatlant keres kisebb család számára, ez a ház egy remek választás!
GYORSAN VBIRTOKBA VEHETŐ!
Kedves Érdeklődő! További információk és megtekintés miatt elér a +36309004313 telefonon, vagy mailben! Keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Fót


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652693


+36 30

Ingatlannet kód: NET6652693


Az általad megtekintett eladó fóti családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m², míg a hozzá tartozó teleké 482 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 59 millió Ft, négyzetméter ára 776 316 Ft, ami a fóti átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Fehérváry Olympia referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652693. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.