star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fülöpháza

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 920 m²

    telek

Vételár:

36,75 millió Ft

Eladó ház Fülöpháza

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 920 m² telek

  • Eladó ház Fülöpháza

  • 65m²


Ár:

36 750 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Fülöpháza új osztású részében családi ház eladó! 36,75 M Ft

Kiváló fekvésű 920 négyzetméteres telken 65 négyzetméter hasznos alapterületű családi házat kínálok eladásra Fülöpháza belterületén, csak új építésű házak szomszédságában, aszfaltos utcában.

A ház BB energetikáját inverteres klímával oldottuk meg, fűtése és a használati melegvíz előállítása földgázzal történik. A kiváló szigetelésnek köszönhetően a rezsiköltsége minimális.

Ideális egygyermekes családoknak, fiatal pároknak.

Részletekért, bővebb műszaki tartalomért kérem, hívjon!

A hirdetés gondolatébresztő, kulcsátadás szerződéskötéstől számítva 10 hónap. A fenti ár tartalmazza az adott négyzetméterben a kivitelezési költséget, és az összközművesített telek árát.

Akár a hirdetésben szereplő alaprajzzal, de természetesen az Ön által megálmodott, szabadon tervezett kialakítással is megépíthető a technológiánkkal egy kiváló energetikával és minimális rezsiköltséggel rendelkező Otthon – a Családja részére. További információkért kérem hívjon egy személyes prezentációért. Irodánkban hitelügyintézéssel várjuk, az Ön számára legkedvezőbb, személyreszabott ajánlattal – 30 bank ajánlátából választjuk ki a legmegfelelőbbet. CSOK, Babaváró ügyintézés.

Lévay Márton

+36703190804

KMUM1158


Elhelyezkedés

Fülöpháza, Fülöpháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6481469


Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6481469

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó fülöházi (Fülöpháza) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 2 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 920 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 36,75 millió Ft, négyzetméter ára 565 385 Ft, ami a fülöházi átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Lévay Márton referens a Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6481469. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fülöpháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.