star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Garabonc

  • 74 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 4 321 m²

    telek

Vételár:

30 millió Ft

Eladó ház Garabonc

  • 74 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 4 321 m² telek

  • Eladó ház Garabonc

  • 74m²


Ár:

30 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
2
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Zalakaros szomszédságában, a Balatontól alig 29 km-re, Garabonc településen kínálom megvételre ezt a felújított, bruttó 90 nm-es családi házat.
Az épületben 2 különnyíló szoba, konyha, nappali-étkező, fürdőszoba-Wc, előszoba helyiségek találhatóak, valamint tartozik hozzá egy 3 nm-es fedett terasz, a terasz alatt egy kis tároló.

A ház villamossági és vízhálózatának teljes körű felújítása az elmúlt években megtörtént. A két szobában és a konyhában laminált padlóburkolatot találunk, a többi helyiségben járólap van. Korszerű, hőszigetelt műanyag bejárati ajtó és hőszigetelt műanyag ablakok kerültek beépítésre, utóbbiak redőnyökkel ellátottak.
Gázcirkó-fűtési rendszert alakítottak ki, radiátoros hőleadással, de amennyiben fatüzeléssel kíván az új tulajdonos az otthon melegéről gondoskodni, a régi kéményeket is megtaláljuk (visszabontva a tetősíkig).
A tetőszerkezet is megújult, a lécek cseréje, pótlása, erősítése megtörtént, fóliát és új cserép héjazatot kapott.

A hatalmas, 4 321 nm-es telek rendezett, a kertben veteményezésre/gazdálkodásra alkalmas terület van. A teljesség igénye nélkül találhatunk: diót, fügét, almát, málnát, epret, egrest.

Garabonc Zala megyében Nagykanizsától észak-keletre, Zalakaros szomszédságában, a Kis-Balaton dél-nyugati partján fekszik.
Garabonc természeti kincseihez tartozik a Bándikuti-forrás, melynek iható vize régóta biztosítja a szőlőhegyen dolgozó emberek ivóvízszükségletét.
A garabonci Bajkostetőről csodálatos látvány tárul elénk a Kis-Balatonra.
A falut keleten a Kis-Balaton nádvilága, nyugaton szőlőhegyek övezik, a védett természeti területek közé sorolandó.
Már a középkorban jelentős volt a szőlőművelés és a bortermelés a környéken. Az aranyérmes borok a helység szerencsés földrajzi fekvésének és a helybeliek szakértelmének egyaránt köszönhetőek. A szőlőhegyen tevékenykedő borászok egy része vendéglátással is foglalkozik, több pincénél van lehetőség borkóstolásra.
A település természeti környezete miatt nem véletlenül kedvelt a külföldiek körében is.

Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg, és ha tetszik, tegyen rá ajánlatot!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Terasz
2.88m²
Előszoba
8.5m²
Fürdőszoba
5.15m²
Szoba
17.72m²
Konyha
9.3m²
Szoba
15.5m²
Szoba
16.51m²

Elhelyezkedés

Garabonc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6522708


HASONLÓ INGATLANOK


49 000 000 Ft

Garabonc

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 105m²

56 973 000 Ft

Garabonc

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 170m²

62 700 000 Ft

Garabonc

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 120m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6522708

Az általad megtekintett eladó garabonci családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 321 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 30 millió Ft, négyzetméter ára 405 405 Ft, ami a garabonci átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Irimi Barbara referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6522708. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Garabonc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.