star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gárdony

  • 111 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 247 m²

    telek

Vételár:

59 millió Ft

Eladó ház Gárdony

  • 111 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 247 m² telek

  • Eladó ház Gárdony

  • 111m²


Ár:

59 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

ELADÓ CSALÁDI HÁZ VELENCEI-TÓ, DINNYÉS!Dinnyés Fejér vármegyében, a Gárdonyi járásban, a Velencei-tó délkeleti partján fekvő település.Az ingatlan egy csendes, nyugodt, leaszfaltozott zsákutcában található, családias környezetben.A közlekedés és elhelyezkedés szempontjából kiváló, a Velencei-tó pár km, Székesfehérvár 8km.A telek nagysága kielégítő, szép, rendezett fákkal és növényekkel ültetett.A ház állapota átlagos, korszerűsítést és kisebb felújítást igényel. Falazata gázbeton. Fűtéséről gáz cirkó gondoskodik. A tetőtér beépített, jelenleg négy szobás, de akár könnyedén öt szobásra is alakítható.Az egész ház alatt pince és egy garázs van.Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését vagy bővebb információt szeretne, kérem keressen elérhetőségem valamelyikén!
Ingyenes hitelügyintézéssel, igény szerint ügyvédi támogatással várom hívását!
+36-30-925-2391

Referencia szám: HZ054301


Elhelyezkedés

Gárdony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6577166


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gárdonyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 111 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 247 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 59 millió Ft, négyzetméter ára 531 532 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kurgya György referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6577166. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.