star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gárdony

  • 81 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 698 m²

    telek

Vételár:

52,5 millió Ft

Eladó ház Gárdony

  • 81 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 698 m² telek

  • Eladó ház Gárdony

  • 81m²


Ár:

52 500 000 Ft

Építés éve
1965
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Ha nyugalom kell, akkor ideális ez a Termálfürdőhöz vezető utcában fekvő ház, de ha a strand a fontosabb, akkor az is sétatávolságon belül van. Újítsa fel a saját igényei szerint ezt a jó elrendezésű 81 négyzetméteres családi házat, Gárdony – Agárd városközpontjához (iskola, sportcsarnok stb.) közel, a termálfürdőtől 6 percnyi sétára!

A 60-as években épült házban 3 szoba, konyha, spájz, fürdőszoba és egy előszoba található. A falak részben vályogból, a későbbi bővítés pedig téglából készült. Az udvarban egyéb gazdálkodásra is alkalmas épületek találhatók. Nagy családnak több gyerekkel, vagy akár nyaralónak is ideális.

A ház műszaki színvonala nem a mai kornak megfelelő, de minden működik benne, tehát szükség esetén hamar költözhető állapotba lehet hozni. Aztán a későbbieken is el lehet kezdeni a felújítását. Vagy egyből a felújítással is lehet kezdeni. Hamar birtokba adható, mert már ki van ürítve.

A fűtés gáz és vegyes tüzelésű kazánnal is működik, radiátoros hőleadással. A melegvízet átfolyós rendszerű, gázüzemű vízmelegítő szolgáltatja.

A telek, a helyi viszonyokhoz képest átlagos, 698 négyzetméteres. Ha kell, akkor konyhakert is van azok számára, akik szeretnének kertészkedni. Az udvar is még tartogat lehetőségeket. Van még hely medencének, játszótérnek, kerti kiülőnek stb. Ideális, akár kerti partiknak vagy a család kedvenceinek, akik kedvükre szaladgálhatnak majd rajta. Parkolni az udvaron vagy a ház előtt is lehetséges.

A ház csendes környéken található. A Velencei tó, húsz perces sétával megközelíthető, de ugyanez mondható el minden közintézményről is. Óvoda, boltok, vasútállomás, autóbuszmegálló minden negyedórás sétán belül. Iskola pár perce gyalog. Érdemes megemlíteni, hogy Gárdonyból 20-30 percenként indul vonat Budapestre, ami fél órán belül ott van. Gyorsabb, mint a reggeli dugóban autóval. De az autópálya közelsége az autóval ingázók számára is ideálissá teszi. Ezért sokan választják állandó lakhelyül ezt a tóparti várost. A fővárosi nyüzsgés után jól esik a pihenés egy nyugodt vidéki családi házban.

Kérésre szívesen küldök külső képeket is!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, zöld övezet, melléképület
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gárdony, Gárdony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639793


Az általad megtekintett eladó gárdonyi (Gárdony) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 81 m², míg a hozzá tartozó teleké 698 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 52,5 millió Ft, négyzetméter ára 648 148 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639793. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.