star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gárdony

  • 155 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 444 m²

    telek

Vételár:

145 millió Ft

Eladó ház Gárdony

  • 155 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 444 m² telek

  • Eladó ház Gárdony

  • 155m²


Ár:

145 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2002
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

ELADÓ GÁRDONYBAN EGY HANGULATOS, ALACSONY REZSIKÖLTSÉGŰ, JÓ KIALAKÍTÁSÚ CSALÁDI HÁZ MEDITERRÁN HANGULATÚ KERTTEL!

Az ingatlan csendes lakóövezetben, a város egyik legpreferáltabb övezetében található. Nagyon közel helyezkedik el Gárdony új épülő zöldövezeti parkjához, mely látványos vízes sétánnyal, hütő-és ülepítő tavakkal fog elkészülni.
A ház 2000-ben épült hagyományos módon 38-as porotherm téglából. Az épület magastetős kialakitású cserépfedés héjalással, homlokzati és tető szigeteléssel ellátva. Az ingatlan összközműves. A fűtést gáz cirkó kazán és cserépkályha biztosítja. A házban 2 db klíma is van.

Helyiségek: a földszinten található egy tágas egylégterű nappali- étkező-konyha, kamra, fürdőszoba. Az emeleten 4 db hálószoba, fürdőszoba, gardrób van, és a tetőtér is beépített.

Garázs, fedett terasz, kerti tároló található még az ingatlanon. A kert mediterrán hangulatú, rusztikus kő, fafelületek, dísznövények és a mediterrán stílusra jellemző kiegészítők teszik nagyon hangulatossá, pihentetővé.

Az ingatlant elsősorban gyermekes családoknak ajánlom az óvoda és iskola közelsége miatt, de bármely korosztály számára ideális választás lehet akár befektetési lehetőségként is.

Ha az általunk kínált ingatlan felkeltette érdeklődését bizalommal hívjon és nézze meg!
Gárdony a Velencei-tó legnagyobb települése. A fővárostól 50, a megyeszékhelytől 17 kilométerre található. A 7-es főút áthalad a település teljes hosszán, áthalad a városon a Budapest-Székesfehérvár vasútvonal is. Busz, vonat, autópálya mind könnyen elérhető.


Elhelyezkedés

Gárdony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645144


Az általad megtekintett eladó gárdonyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 155 m², míg a hozzá tartozó teleké 444 m². További jellemzői: az építés éve 2002. A családi ház ára 145 millió Ft, négyzetméter ára 935 484 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Motel M referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645144. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.