star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gencsapáti

  • 88 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 009 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Gencsapáti

  • 88 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 009 m² telek

  • Eladó ház Gencsapáti

  • 88m²


Ár:

59 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Dinamikusan fejlődő településen, Gencsapátiban felújított ház várja új tulajdonosait. Az ingatlan 1009 m2-es telken helyezkedik el. Érdekessége, hogy még egy ház építhető a területre. Az épület 88 m2 nagyságú, rendkívül jó elosztású, tágas, világos terek jellemzik. Műszakilag és esztétikailag megújult ingatlanban kettő ideális méretű szobán kívül nappali, étkező, konyha, fürdőszoba került kialakításra. A házba érkezőket nagy méretű előszoba fogadja. A felújítás során a víz-lefolyó rendszer, villanyhálózat, fűtésrendszer, hideg-meleg burkolatok cseréje is megtörtént. Fűtéséről, meleg vízellátásáról Ariston kondenzációs kombi gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. Ablakai fokozottan hang-és hőszigeteltek. Bejárati ajtaja több ponton záródó, biztonsági ajtó. A beltéri ajtók is újak. Homlokzatára, lábazatára szigetelés került. A háztető is megújult, az ereszcsatornák is cserélve lettek. Az ingatlan azonnal költözhető. Ha bővebb tájékoztatást szeretne, vagy megtekintené az ingatlant, kérem keresse irodánkat.
Hitel ügyintézésben is állunk rendelkezésére. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367917


Elhelyezkedés

Gencsapáti, Gencsapáti központjához közel


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6657101


Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6657101

Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gencsapáti (Gencsapáti központjához közel) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 009 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 680 682 Ft, ami a gencsapáti átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Berkéné Szűcs Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657101. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gencsapáti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.