star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Göd, Felső-Göd

  • 178 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 287 m²

    telek

Vételár:

109,5 millió Ft

Eladó ház Göd, Felső-Göd

  • 178 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 287 m² telek

  • Eladó ház Göd, Felső-Göd

  • 178m²


Ár:

109 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1972
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
3 garázs
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
33 m²
Egyéb extrák
Kültéri konyha, Konditerem
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENÉS !!!  Tulajdonostól eladó Felsőgöd csendes, családi házas övezetében egy 1972.-ben épült  és 2004.-ben, illetve 2022.-ben felújított 1287 m2.-es telken fekvő 178 m2.-es  kétszintes családi ház. A házba belépve a földszinten a nagy beépített hőszigetelt üvegezésű teraszon keresztül jutunk be a lakásba ahol a hatalmas 50 m2.-es nappali – étkező – konyha egységes látványa tárul elénk, amit a két gyönyörű cserépkályha  nem kicsi mérete még tovább fokoz. Tovább haladva jobbra egy csendes elszeparált hálószobát találunk, mellette a kádas – zuhanyzós fürdőszobát – WC.-vel , majd balra a konyha mögött egy 6 m2.-es  spejz – kamra helységet ahova a konyhai dolgok tömkelegét lehet elrejteni. A konyhából egy kétszárnyú üvegezett terasz ajtón megyünk ki a 33 m2.-es padlólappal burkolt , félig fedett és fákkal határolt teraszra, amely ideális sütögetésre – grillezésre, családi – baráti összejövetelekre.  Az eredetileg „kádár kocka”  ház külső falai  2004.-ben meg lettek emelve és így beépítésre került a ház teljes tetőtere, ami bruttó  82 m2. Jelenleg a tetőtér elosztása 2 szoba  ( ami 3 szobássá alakítható ) 1 konyha, 1 zuhanyzós fürdőszoba WC.-vel, a közlekedő és a lépcsőfeljáró. A konyha és a fürdőszoba 2022.-ben lett véglegesen kialakítva új minőségi burkolatokkal. A tetőtér laminált parkettával, a konyha és a fürdőszoba  járólappal, a mennyezet hajópadlóval burkolt. A két szobába klímaberendezés került. A földszinten az ablakok műanyag hőszigeteltekre lettek kicserélve, a tetőtérben fa ablakok vannak, hőszigetelt üvegezéssel. A ház külső falai is szigeteltek. A víz – villany vezetékek cseréje megtörtént. A ház fűtése gázcirkóval és cserépkályhával is lehetséges. A telek hátsó részében helyezkedik el a 123 m2.-es  garázs , ami Ytong téglából épült és le lett választva egy kondi terem / vagy tároló /, 3 autó részére beálló és egy fallal leválasztott fáskamra.  A telek 1287 m2.-es méretével ritkaságnak számít, gyönyörű zöldövezet, a szomszédok felé két oldalt tujákkal, bokrokkal, fákkal, zöld növényekkel körbeveszi a házat. A telek megosztható, a garázsból egy lakás is kialakítható és a nagy házzal együtt KIADHATÓ !!! A közlekedés :  a  2/A autóúton autóval Budapest –Újpest  30 perc,   a vasútállomás, óvoda, iskola gyalog 15 -20 perc , rollerrel, biciklivel 5 -10 perc, onnan vonattal Bp.- Újpest  15 perc, Nyugati 30 perc . A közelben kis boltok, Coop, Spar, bölcsi, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár,    Duna part, stb. Az ingatlan per és tehermentes. Az ingatlan befektetésnek is kiváló, jó ár /érték arány, sok lehetőség van benne. Hitelben is  tudunk segíteni. Ingatlanközvetítők segítségét nem kérjük.


Elhelyezkedés

2132, Göd, Felső-Göd, Verseny utca 15


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6556867


+36 20

Ingatlannet kód: 6556867


Az általad megtekintett eladó Göd, felső-gödi (Verseny utca 15) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 178 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 287 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 3 garázs. A családi ház ára 109,5 millió Ft, négyzetméter ára 615 169 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant B. Tibor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6556867. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd, Felső-Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.