star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Göd

  • 260 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 900 m²

    telek

Vételár:

173 millió Ft

Eladó ház Göd

  • 260 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 900 m² telek

  • Eladó ház Göd

  • 260m²


Ár:

173 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1978
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Duna parti városkában, Göd- felsőn eladó városközpont közeli, családi házas,kellemes és biztonságos környezetben, kiváló lokációval , több épületet magában foglaló ingatlan.

A nagyobbik ház a ’80-as években épült, szuterén-földszint-tetőtér beépítésű. Mindig karbantartott épület ma is jó állapotú.
A szuterén 66 nm, a lakószint 98 nm, a tetőtér 36 nm. Egy hatalmas 110 nm-es garázs is tartozik a házhoz.
A szuterénben kazánház, műhelyek kaptak helyet. A lakószint 2 szoba, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba, külön WC elosztású, míg a tetőtérben 2 szoba és 2 tároló található, ami gardróbnak használható. A fedett terasz 22 nm-es.

A kisebbik ház 58 nm-es és 2021-ben teljes felújítás történt. 15 cm-es dryvit szigetelés, tetőcsere, ablakok és ajtó műanyag nyílászárókra lettek cserélve, redőnnyel. A házban 3 szoba, konyha, fürdőszoba, külön WC, tároló, kazánház található.

Mindkét épületben önálló cirkófűtés van és klíma is beszerelésre került. A nagyobbik házban vegyes tüzelésű kazánnal is lehet fűteni.

Van egy 22-nm-es ‘nyári konyha’, ami remek hely az összejövetelek előkészületeire a kiépített konyhával. Rendelkezik konyha-étkezővel, tárolóval és WC-mosdóval. Szigetelt, modern épületrész.

A telek kialakítása és az épületek elhelyezkedése miatt a kert intim, pihenésre kifejezetten alkalmas, ahol egy kis halastó is helyet kapott valamint automata öntözőrendszer is kiépítésre került. A nagy filagória alkalmas nagyobb családi/ baráti összejövetelekre.

Ebből a kedves, csendes, rendezett utcából hamar elérünk a Duna partra, a városi strandfürdőbe, óvodába, iskolába és számtalan vásárlási lehetőség is adódik a közelben.


Elhelyezkedés

Göd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6471336


+36 20

Ingatlannet kód: NET6471336


Az általad megtekintett eladó gödi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 260 m², míg a hozzá tartozó teleké 900 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 173 millió Ft, négyzetméter ára 665 385 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fróna Rita referens a Fróna Rita irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6471336. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.