star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Göd

  • 170 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 750 m²

    telek

Vételár:

160 millió Ft

Eladó ház Göd

  • 170 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 750 m² telek

  • Eladó ház Göd

  • 170m²


Ár:

160 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2000
Szintek
1
Szobák száma
6
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Eladó kétgenerációs családi ház Alsógödön !

A csendes, központhoz közeli utcában elhelyezkedő, 750 nm-es telekre épült 300 nm-es, (nettó 170nm) ingatlan kiváló lehetőség nagycsaládosoknak, illetve két generációnak is megfelelő lehet kis ráfordítással.

A ház nagyon jó állapotú, mind műszakilag, és esztétikai szempontból. A földszinten tágas hall , (mely télikertként is használható,) étkező-konyha, két hálószoba , fürdőszoba és nagy méretű nappali található.
Az emeleten két hálószoba, nappali étkezővel és konyhával, zuhanyzós fürdőszoba, és egy kisebb szoba is kialakításra került.
Az egész házra jellemző az építő kreativitása, minden helyiség precízen meg van tervezve, a szobákban beépített szekrények találhatók, a folyosókon is gardróbszekrények kerültek kialakításra.
A földszinten is és az emeleten is két-két erkély és terasz is van, a földszinti hálószobából gyönyörű kilátás nyílik a kertre.

A fűtést és meleg vizet biztosító kondenzációs kazán ki lett cserélve és a kémény is újonnan lett bélelve. Riasztórendszer is be ki lett szerelve.
A pince szinten nagy méretű garázs, tároló és hobbiszoba is található. A kert gyönyörűen rendben tartott, kis halastó is található benne élő halakkal és szökőkúttal. Az udvaron található még egy fűtött kis ház, mely alatt borospince funkcionál, és még két kisebb tárolóhelyiség is a részét képezi.

A Ház Azonnal Költözhető!
Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, vasútállomás, buszmegálló kényelmes sétatávon belül elérhető, autóval az M2-es felhajtó 5 perc. Bevásárlási lehetőségek, közintézmények közvetlen közelben.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal. Az ingatlan hitel bevonásával is megvásárolható, melyben szakképzett kollégák díjmentesen tudnak segíteni.

A környékről:

kertvárosi


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Hall
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Göd, Alsógöd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611008


Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611008

Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gödi (Alsógöd) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 750 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 160 millió Ft, négyzetméter ára 941 176 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Győrfi Barbara referens a Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke) irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611008. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.