star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gomba

  • 83 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 000 m²

    telek

Vételár:

42,99 millió Ft

Eladó ház Gomba

  • 83 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 000 m² telek

  • Eladó ház Gomba

  • 83m²


Ár:

42 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok egy 2000 m² telekre épült, nettó 83 m², bruttó 101 m², déli fekvésű, zajmentes helyen lévő, 4 szobás, könnyűszerkezetes családi házat.

A házat 2012-ben építették vasbeton alapra, jelenleg kifogástalan állapotban van. Körben műanyag nyílászárók vannak. Az épületre fa pórfödém került, a tetőre Bramac cserép héjazat. A falak 25 CENTIMÉTERES SZIGETELÉSSEL vannak ellátva, így a fűtésre felhasznált fa mennyisége is minimális. Az ingatlanban a jó hőmérsékletért egy VÍZTERES KANDALLÓ felel a nappaliban, onnan van radiátorokba vezetve a hő, de van hűtő-fűtő klíma is, illetve zöldmulcsos padlófűtés is ki lett alakítva, csak nincs kazánra kötve. A melegvízért villanybojler felel, de van NAPENERGIÁS VÍZMELEGÍTŐ a tetőn, csak nem lett bekötve. A víz közművesítése megoldható, de van egy bevizsgált fúrt kút. A háznak kettő emésztője is van. Mindent egybe véve ezért az árért, lehet egy MAJDNEM "ZÉRÓ REZSI" ingatlanja is akár, hiszen csak a villanyért kell fizetnie.

A házba a teraszon át jutunk be, a 10 m² előtér és tároló helyiségben találjuk magunk. Innen léphetünk be a 29 m²-es amerikai konyhás nappaliba, ahol találunk még egy kis tárolót. Innen jobbra a folyosóról nyílik a fürdő, egy WC, egy kisebb és 2 nagyobb, 12 m²-es szoba. A padlás beépíthető kb. 60%-ban, most csak tárolásra használják. A kertben még 2 tároló helyiséget találunk, egy szomszéddal közös szaletlit és boros pincét, illetve egy 2 autónak elég fedett beállót.

A szomszédok nagyon barátságosak, az ingatlan egy gyönyörű, csendes dombságban helyezkedik el, de kocsival 10 percen belül el lehet érni Mendét vagy Gombát is. Monorra az 513 és 514-es volánbusz járattal is el lehet jutni.

Tökéletes természet kedvelőknek vagy olyanoknak, akik szeretnének a városi élettől kicsit elszigetelődni.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! Sz.L. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367748


Elhelyezkedés

Gomba, A természet lágy ölén


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6655617


+36 70

Ingatlannet kód: NET6655617

Az általad megtekintett eladó gombai (A természet lágy ölén) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 000 m². További jellemzői: a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 42,99 millió Ft, négyzetméter ára 517 952 Ft, ami a gombai átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szénási Lajos referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655617. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gomba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.