star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyál

  • 160 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 920 m²

    telek

Vételár:

79 millió Ft

Eladó ház Gyál

  • 160 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 920 m² telek

  • Eladó ház Gyál

  • 160m²


Ár:

79 000 000 Ft

Építés éve
1966
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Gyálon eladó egy 23 méter széles és 39 méter hosszú saroktelken lévő földszint és tetőtér beépítéssel kialakított önálló családi ház.

A ház a ’70-es években épült, de a ’80-as években felújították, hozzáépítettek, így nyerte el a jelenlegi formáját.

Az alsó szinten található az étkezős konyha, két hálószoba és nappali. Valamint egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, kamra és garázs.

A tetőtérben 2 nagyszoba valamint egy amerikai konyhás nappaliként használható hatalmas helyiség van. Fürdőszoba helye megvan, a víz és csatorna kiállás odavezetve.
A fűtés az egész épületben kialakításra került.
A ház egy része alatt pince található, ahol vegyes tüzelésű kazán és gázkazán kapott helyet. Fának vagy egyéb dolognak van kialakított pincerész.

A hatalmas terasz a kertre néz, ami az évek alatt egy kellemes pihenőkertté nőtte ki magát a sok fával és bokorral. Kerti tároló és egy medence is található még itt.

A ház lokációja tökéletes, boltok, rendelő és autóbuszmegálló a közelben, valamint az M0-ás pár perc alatt elérhető.

Nagycsaládosoknak ajánlom, több generáció együttélésére is alkalmassá tehető, vagy társasházzá bővíthető.


Elhelyezkedés

Gyál, Lehel utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6552093


+36 20

Ingatlannet kód: NET6552093


Az általad megtekintett eladó gyáli (Lehel utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 920 m². További jellemzői: az építés éve 1966, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 493 750 Ft, ami a gyáli átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fróna Rita referens a Fróna Rita irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6552093. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyál ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.