star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyál

  • 62 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 150 m²

    telek

Vételár:

46,9 millió Ft

Eladó ház Gyál

  • 62 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 150 m² telek

  • Eladó ház Gyál

  • 62m²


Ár:

46 900 000 Ft

Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Megvételre kínálunk Gyál jó megközelítésű kertvárosi részben egy 1996-ban épült négy lakásos házban lévő 62 nm-es 2+félszobás lakást.
A 2020-ban teljes körűen felújított ingatlan belső kétszintes, kertkapcsolatos sorházi hangulatos lakhely, mely saját, leválasztott kerttel, további kis parkosított kertrésszel rendelkezik, igény szerint privát parkoló kialakítására is alkalmas a füvesített területen.

A lakás hangulatos kis előkerttel rendelkezik, melyben helyet kapott egy tároló is, illetve egy fedett terasz, mely a családi összejövetelek, beszélgetések remek helyszíne. A földszinten egy nappalit, illetve külön konyhát és egy fürdőszobát találunk toalettel, az emeleten pedig 2 db. külön bejáratú hálószoba és egy kádas fürdőszoba is megtalálható.

A lakáshoz tágas, kb. 10 nm-es fedett terasz és jól használható, szeparált előkert tartozik.

A sorház 4 lakásos, a telekrészeken nincs átjárás, a lakás 2020-tól folyamatos felújításon esett át;

- Új nyílászázók és radiátorok
- Külső szigetelés
- Új burkolatok
- Kerítés
- Gépesített újszerű konyha.

Közlekedés: 89E buszjárat a Határ útra (menetidő kb 30 perc) 8 perc sétára, 94E, 55…. stb buszok 20 perc sétára, vonat a Nyugati pályaudvarra (menetidő 40 perc) 15-20 perc sétára található.

További információért hívjon bizalommal a hét minden napján.

INGYENES hitel tanácsadás, CSOK ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365105


Elhelyezkedés

Gyál, Kertkapcsolatos remek helyen!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6631942


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6631942

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyáli (Kertkapcsolatos remek helyen!) sorház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A sorházról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m², míg a hozzá tartozó teleké 150 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A sorház ára 46,9 millió Ft, négyzetméter ára 756 452 Ft. Az ingatlant Lőrinczy László referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631942. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyál ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.