star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyenesdiás

  • 300 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

299 millió Ft

Eladó ház Gyenesdiás

  • 300 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Gyenesdiás

  • 300m²


Ár:

299 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2017
Szintek
1
Szobák száma
8 (7 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Befektetők, Vállakozók, Vendéglátósok figyelem!

Folyamatos bevételt biztosító, egész évben folyamatosan működő és prosperáló Balaton parti apartmanház eladó Gyenesdiáson!

A Balatonparttól és a Diási strandtól kevesebb mint 600 m-re található, újszerű 2018-ban épült, 835 m2-es teleken fekvő, minden kívánságot kielégítő 8 apartmanos apartmanház vált eladóvá. Kellemes, családias, nagyon barátságos légkörű légkondicionált szállás, szabadtéri úszómedencével ellátott kerttel, szaunával, pezsgőfürdő és hidromasszázskáddal, remek elhelyezkedéssel és fekvéssel várja új vállalkozó szellemű tulajdonosát.

8 apartman 24 férőhely a következőképpen oszlik meg. Négy apartman két szobás és 2+2 ágyas, négy apartman 2 ágyas, így összesen 16 ágyas + 8 pótággyal bővíthető szálláshely. Minden szállásegységhez kertre néző terasz, a síkképernyős, műholdas TV, étkezősarok, jól felszerelt konyha hűtővel, valamint zuhanyzóval, hajszárítóval és ingyenes piperecikkekkel ellátott, saját fürdőszoba tartozik. Mikrohullámú sütő, hűtő, főzőlap, kávéfőző és vízforraló is biztosított. A tágas szobák ingyenes WIFI -vel, televízióval, hűtővel, étkezőasztallal, zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek.

Az apartmanház megalkotásánál fontos szempont volt, hogy minden térből a maximumot hozzák ki a tulajdonosok. Minőségi anyagokból, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakemberek bevonásával törekedtek a lehető legjobbat nyújtani, kényelemből, életérzésből, minőségi szolgáltatásból.

Az apartmanokon, a wellness részlegen és a medencén kívül rendelkezik még a szálláshely recepcióval, társalgóval, tárolóval, kazánházzal, egy nagy független terasszal, biciklitárolóval is.

A parkolás biztosított az elektromos kapuval nyitható zárt gyönyörűen kertesített és térkővel kirakott udvarban.

A helyszínen közös társalgó, a környéken Keszthely, Kis Balaton, Szigliget, Szent György hegy közelsége ad kirándulási, túrázási és kerékpározási lehetőségeket a kellemes időtöltésre.

A Libás strand 1,9 km-re, a Hévízi-gyógytó pedig 11 km-re található. A legközelebbi reptér a 21 km-re fekvő Hévíz–Balaton repülőtér.

Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését akkor kérem hívjon telefonon és egyeztessünk időpontot egy személyes megtekintésre..

Referencia szám: HZ080653


Elhelyezkedés

Gyenesdiás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6589368


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6589368

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gyenesdiási családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 299 millió Ft, négyzetméter ára 996 667 Ft, ami a gyenesdiási átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Kontler Patrícia referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6589368. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyenesdiás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.