star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyömrő

  • 165 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 300 m²

    telek

Vételár:

88 millió Ft

Eladó ház Gyömrő

  • 165 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 300 m² telek

  • Eladó ház Gyömrő

  • 165m²


Ár:

88 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2009
Szintek
3
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Gyömrőn kínálunk eladásra egy sorház jellegű 3 lakásos társasházban az egyik igen élhető, világos és újszerű lakást.
A lakásról érzetre állíthatjuk, hogy sorház, még ha a tulajdoni lapon társasház és lakás szerepel. Az építés évében, mely 2009 -ben történt, a lakók együttes döntése alapján társasházzá alakították.
Az ingatlanban minden nm -et helyet kapott, így annak a 165 nm -e három szinten helyezkedik el.
A teljesen alápincézett ingatlan legalsó szintjén található az egy állásos garázs, egy tároló és kisebb műhely is került.
A minden oldalról körbejárható napfényes ingatlan alsó szintjén, mely a garázsból és kívülről is egyaránt megközelíthető található a 21 nm -es családi nappali, a 26 nm -es konyha étkezővel, valamint egy toalett is. Az étkezőből kialakított erkélyajtón keresztül a hátsó 23 -nm- es teraszra jutunk. Itt délkeleti tájolásának köszönhetően egészen késő délutánig napsütésben vacsorázhat, grillezhet vagy borozhat, s melyről néhány lépcsőn keresztül a saját kertjébe lejutva akár napozhat is. A kertből előre távolabb tekintve a földeket láthatja, így nyugalmát esetlegesen csak az egyik oldalról határolt szomszéd zavarhatja vasárnapi fűnyírás esetén.:-). Tulajdonosaink a többi lakóval igazán jó kapcsolatot ápolnak.
A házba visszatérve a nappaliból kialakított lépcsőn keresztül jutunk az első szintre, ahol a fürdőt, halószobát és további két gyerekszobát alakítottak ki.
A „ház” szigetelése kiváló, téli hónapokban is igen kedvező a gázdíja, mely alapját a kondenzációs kazán adja.
Igazán ajánlom családosoknak, kezdő pároknak, akik családalapítás előtt állnak, hiszen CSOK + -ra alkalmas az ingatlan.
Valamint a lakás a FUNDAMENTA INGATLAN EXTRA kínálatát bővíti, mely hitelfelvétel esetén igen kedvező Fundamenta és banki kamatajánlattal élhet.
Nézze meg! Várom hívását!


Elhelyezkedés

Gyömrő, Mendei út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647826


+36 30

Ingatlannet kód: NET6647826


Az általad megtekintett eladó gyömrői (Mendei út) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). Az ikerházról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 88 millió Ft, négyzetméter ára 533 333 Ft, ami a gyömrői átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tordai Sarolta referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647826. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyömrő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.