star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyömrő

  • 96 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 962 m²

    telek

Vételár:

21 millió Ft

Eladó ház Gyömrő

  • 96 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 962 m² telek

  • Eladó ház Gyömrő

  • 96m²


Ár:

21 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2006
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Eladó saját tulajdonú, 1/1 tehermentes családi ház Pest megye Gyömrőn, a Tövesmajori utcában, Budapesttől mindössze 10 percre, az M0-tól 5 percre, egy zártkerti ingatlan lakott családi házas övezetben, 962 négyzetméteres széles dupla telken. Az ingatlan 2006-ban saját részre épített könnyűszerkezetű ház alappal, vas szerkezet és 15cm-es kőzetgyapot szigeteléssel és egyedi beépített kandallóval rendelkezik. Az ingatlanban a közüzemű villany, víz, valamint internet és kábel TV-csatlakozás be van vezetve. A 2023-as teljes körű felújítás során a ház friss festést kapott és vadonatúj burkolatokkal lett ellátva. Az ingatlan 96 négyzetméteres ,amelyben az alsó szinten 32 négyzetméteren tágas nappali, különálló konyha és fürdőszoba található, valamint egy 32 négyzetméteres fedett terasz. Az emeleten további két szoba található 32 négyzetméteren, amelyek még válaszfal gipszkartonozásra várnak. Ez az ingatlan jó választás lehet azok számára, akik szeretnék élvezni a vidéki élet nyugalmát, miközben könnyen megközelíthetik Budapestet. Ára: 21 millió forint. Kérem, csak komoly készpénzes vásárlási szándékkal rendelkező érdeklődők jelentkezzenek. (Hitelre, részletre nem eladó!) Ingatlan közvetítők ne keressenek! Köszönöm.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.


Elhelyezkedés

Gyömrő, Tövesmajori utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6659944


+36 30

Ingatlannet kód: NET6659944


Az általad megtekintett eladó gyömrői (Tövesmajori utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m², míg a hozzá tartozó teleké 962 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 21 millió Ft, négyzetméter ára 218 750 Ft, ami a gyömrői átlaghoz képest 66%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Góman Rudolf referens az Otthon Csoport irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6659944. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyömrő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.