star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyöngyös

  • 76 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 252 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Gyöngyös

  • 76 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 252 m² telek

  • Eladó ház Gyöngyös

  • 76m²


Ár:

39 900 000 Ft

Építés éve
1910
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Referens: KTA/97659
Gyöngyösön, néhány percre a belvárostól egy rendkívül igényes, csodaszép, teljesen felújított családi házat kínálok eladásra. Az ingatlan utcafrontról megközelíthető és zárt, kertes udvarral, valamint egy 25 nm-es melléképülettel rendelkezik. A kis kertben találunk térkövezett és füvesített részt egyaránt. A plusz épület tégla építésű, teljesen felújított tetőszerkezetű, cserép fedésű, műanyag ablakokkal ellátott, akár lakhatásra is kialakítható, de kiváló kerti szerszámok, motor, bicikli tárolására, vagy kialakíthatunk itt magunknak egy hobby helyiséget is.
A lakóingatlan 2 szobás, nagy konyha-étkező, előszoba és fürdőszobából áll.
Az ingatlan az elmúlt évben teljesen megújult, új épületgépészeti átalakítás során 2 körös, 3x25 amperes villanyhálózat, szennyvíz- és vízhálózat került kiépítésre. A ház tetőzete cserép, szigetelt, a ház kőből, 50 cm-es falazattal épült, a nyílászárók új, műanyag, szigetelt nyílászárók.
A ház melegét elektromos kazánnal vezérelt padlófűtés látja el, illetve H-tarifás, inverteres 3 db hűtő/fűtő klíma is adja. A ház teljes áramköltsége fűtési szezonban max 25.000 Ft! A burkolatok az egész házban felsőkategóriás minőségi burkolatok, a bútorzat pedig pontosan ide tervezett, egyedi, minőségi bútorok. A fürdőszoba zuhanykabinos, a konyha teljesen felszerelt Ikeás bútorzattal! Az ingatlanban minden műszaki egység új, így azok garanciális papírjai a birtokba adáskor átadása kerülnek!
Ajánlom ezt az ingatlant mindenkinek, aki szereti a nyugalmat, a modern felszerelést és ha van a lakáshoz egy kis kert, ahol lehet növényeket gondozni, kiülni kávézni, pihenni. Ez az ingatlan rendkívül igényes, kifogástalan minden porcikája, közel van a belvároshoz és ide tényleg csak költözni kell. Akár teljes berendezéssel is eladó, megegyezés szerint!
Remélem, felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal és bővebb tájékoztatást adok mindenről. Ez az ingatlan biztosan elnyeri tetszését!


Elhelyezkedés

Gyöngyös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6488602


Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6488602

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyöngyösi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m², míg a hozzá tartozó teleké 252 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 525 000 Ft, ami a gyöngyösi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Kaloné Takács Anita referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6488602. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyöngyös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.