star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr, Győrszentiván

  • 110 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 849 m²

    telek

Vételár:

70 millió Ft

Eladó ház Győr, Győrszentiván

  • 110 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 849 m² telek

  • Eladó ház Győr, Győrszentiván

  • 110m²


Ár:

70 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
2 garázs
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Költözhető
Megegyezés szerint
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
15 m²

Az ingatlanról:

Győr Szentiván városrészében, zöldövezeti környezetben, az AUDI-tól, M1 autópályától egyaránt 5-5 percre eladó egy 849 m2-es parkosított telken található, 110 m2-es teraszos családi ház. 

A kertben grillező hely, szalonnasütő és kőburkolatú fedett kerti pavilon szolgálja a lakók kikapcsolódását. Az ingatlan mérete, elhelyezkedése, két utcára nyíló bejárata miatt vállalkozás céljára is kitűnően alkalmas. A házhoz tartozik pince, 60 m2 két kocsi beállós garázs szerelőaknával, fűtött műhely és tároló. A ház további nagy előnye az ipari áram (380 V) és a fúrt kút.

A jó elosztású, napfényes, tágas terekkel rendelkező tégla építésű ingatlanban 3 szoba, gardróbhelyiség, étkező, konyha, spájz, fürdőszoba került kialakításra. Ablakai, bejárati ajtaja jól szigetelt, szúnyoghálós műanyag nyílászárók. 

A házban tripla fűtési rendszer került kialakításra, melynek korszerűsítéseként egy vadonatúj Remeha kondenzációs gázkazán biztosítja a központi fűtést és a melegvízellátást, azonban rendelkezésre áll egy vegyestüzelésű ún. Lébényi Bálás kazán is 2 nagy kapacitású puffertartállyal kiegészülve. Ha Ön nemcsak melegre, hanem hangulatos fényű, romantikus téli estékre is vágyik, használhatja a cserépkályhát, amely dekoratív mázas csempéivel nosztalgiát csempész az otthonba. A fűtés harmadik lehetőségeként, kiegészítő fűtésként 2 db Daikin klíma is rendelkezésre áll, mely a nyári nagy melegben is jól teszi a dolgát. 

A ház könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, buszmegálló a ház előtt, a vasútállomás 5-6 perc sétával elérhető. Kis gyermekes családoknak nagy előny, hogy a házzal szemben van egy játszótér. Boltok, benzinkút, sportlétesítmény, iskola, óvoda pár száz méteren belül, továbbá környezetében bevásárlóközpont (SPAR, Rossmann) bank, posta egyaránt megtalálható.

Befektetésként (könnyedén kiadható) és igazi családi otthonként is jól funkciónál, mindkét forma garantálja a ház kínálta terek valódi kihasználhatóságát. Ha kertvárosias környezetben, ugyanakkor közel Győr Belvárosához, az Audihoz, szeretne családjának, vagy egyben vállalkozásának is alkalmas ingatlant találni, akkor ezt a házat érdemes megnéznie!

Ár: 180.000,- EUR


Elhelyezkedés

9011, Győr, Győrszentiván, Homoksori út 18


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6651491


+36 30

Ingatlannet kód: 6651491


Az általad megtekintett eladó Győr, győrszentiváni (Homoksori út 18) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 849 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 70 millió Ft, négyzetméter ára 636 364 Ft, ami a győri átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant rbzsuka hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651491. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Győrszentiván ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.