star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr, Ménfőcsanak

  • 220 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 450 m²

    telek

Vételár:

98 millió Ft

Eladó ház Győr, Ménfőcsanak

  • 220 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 450 m² telek

  • Eladó ház Győr, Ménfőcsanak

  • 220m²


Ár:

98 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2005
Szintek
2
Szobák száma
7 (6 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

FANTASZTIKUS AKCIÓ: 119 MILLIÓ HELYETT MOST CSAK 98 MILLIÓ AZ IRÁNYÁR

Győr-Ménfőcsanak csendes részén várja Önt egy energiatakarékos, kétszintes családi ház dupla lakással, 450 m²-es telekkel és több extrával

Fedezze fel ezt a modern, kétlakásos családi házat, amely 219,05 m² összlakóterülettel büszkélkedhet, ideális választás több generáció együttélésére, vállalkozás indítására vagy bérbeadás céljából.

Műszaki és Esztétikai Jellemzők:

- A ház statikailag és esztétikailag kifogástalan állapotban van.
- 38-as Porotherm téglaépítés, 40 cm vastag gyapotszigeteléssel borított födém.
- Modern műanyag nyílászárók, integrált redőnnyel és szúnyoghálóval.
- Innovatív fűtési rendszer: három különálló, önműködő hőtermelő egység, napkollektorokkal a március-októberi időszakban, télen vízteres kandalló és gázkazán üzemel. A hőenergia egy 3000 literes puffertartályban tárolódik.

Lakótér Felosztása:

- Földszint: Amerikai konyhás nappali közvetlen kertkapcsolattal, három szoba, fürdőszoba, WC és közlekedő. Tökéletes iroda, rendelő vagy vállalkozás helyszínének.
- Emelet: Teljesen különálló bejáratú, lépcsőházból megközelíthető lakótér, két hálószobával, tágas nappalival, konyhával, étkezővel, két fürdőszobával (szauna és gőzkabin), valamint két erkéllyel. Garázs, fedett terasz és direkt kertkapcsolat teszi teljessé.

Extra Jellemzők

- 3x16A elektromos áram, fúrt kút, teljes kerítés, kaputelefon, motorizálható tolókapu, motoros garázskapu.
- Parkosított kert öntözőrendszerrel, szerszámtárolóval.
- Parkolási lehetőség a garázsban és az udvarban további két autó számára.

Elhelyezkedés:

Csendes utcában helyezkedik el, amely átmenő forgalomtól mentes. Ménfőcsanakon szinte minden megtalálható, ami a hétköznapi kényelmes élethez szükséges lehet: boltok, húsbolt, gyógyszertár, orvosi és fogorvosi rendelő, posta, szépségszalon, fodrász, templom, étterem, buszmegálló 300 méterre. Gyermekek számára bölcsőde, óvoda, iskola, játszótér és gyermek orvosi rendelő.

A településen és a környéken több kikapcsolódási lehetőség található, többek között, horgásztó, teniszpálya, focipálya és nem mellesleg a közeli Achilles Park strandja. Csanak dombos részein és a szomszédos Gyirmóton sok szép kirándulóhely található, emiatt is vonzó sokaknak ez a település.

Miért érdemes megnézni és a választása mellett dönteni?

- nem kell a felújítással bajlódni,
- minőségi, költségmentes lakhatást biztosít,
- a környék csendes, mégis jól megközelíthető,
- kiváló ár-érték arányú ingatlan,
- többfunkciós lakótér, amely lehetővé teszi a családi élet és a vállalkozás kombinálását,
- műszaki meglepetéseket nem tartogat, jogilag tiszta, rövid határidővel birtokba vehető,
- a vételár részét képezi a fotókon látható berendezés.

Ha ezek közül bármelyik igényt keresi, ez a ház tökéletes lehet az Ön számára! Ne hagyja ki ezt a különleges ajánlatot, keressen minket bizalommal, nézzük meg együtt és tegyen rá bátran ajánlatot! Hívjon bátran akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Győr, Ménfőcsanak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6655945


+36 70

Ingatlannet kód: NET6655945


Az általad megtekintett eladó Győr, ménfőcsanaki családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m², míg a hozzá tartozó teleké 450 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 98 millió Ft, négyzetméter ára 445 455 Ft, ami a győri átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sokorai János referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655945. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Ménfőcsanak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.