star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr, Sziget

  • 293 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 269 m²

    telek

Vételár:

87,9 millió Ft

Eladó ház Győr, Sziget

  • 293 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 269 m² telek

  • Eladó ház Győr, Sziget

  • 293m²


Ár:

87 900 000 Ft

Szobák száma
8
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Csak a Tradíció Ingatlan kínálatában!
Akár befektetésre, vállalkozásra is ideális választás lehet!
Győr belvárosától pár percre a csendes, forgalommentes Rába utcában kínálom eladásra ezt a két különálló lakóházzal rendelkező, összesen 293 m2-es ingatlant, ami egy 269 m2-es telken helyezkedik el.
A zártsorú beépítési móddal épült ingatlant egy, akár garázsnak is használható, fedett bejárón keresztül tudjuk megközelíteni, ahonnan a 143 m2-es nappali + 3 szobás nagyobb méretű családi ház, valamint a telek végén helyet kapott 3 szobás, 2 garázsos különálló családi ház is elérhető.
A folyamatosan karbantartott, 1985-ben épült, 143 m2-es fő ingatlan földszintjén található egy tágas nappali, egy nagyméretű étkezős konyha, kamra, fürdőszoba és egy wc. Az emeleten 3 db különböző méretű és formájú hálószoba, egy dolgozó szobának is ideális félszoba, egy gardrób, az emeleti fürdő és egy wc kapott helyet. A ház alatt egy 25 m2-es pince található.
Az ingatlan gazdaságos fűtéséről és a melegvíz-ellátásáról is gondoskodó, újonnan beépített Ariston típusú gázkazán is a pincében kapott helyet.
A szépen karbantartott, térkövezett udvar hátsó részén található a 2002-ben épült, bruttó 90 m2-es, akár lakhatásra, akár vállalkozásra is kiválóan alkalmas, kisebb méretű ingatlan, aminek a földszintjén 2 db nagyméretű garázs, egy kazánház, (ahol az épület saját gázkazánja is található), illetve az emeletre felvezető lépcsőház található. Az emeleten, ami jelenleg vállalkozásként üzemel, két egész és egy félszoba, egy minikonyhának alkalmas hely, egy fürdő és egy wc található.
"Győr a folyók városa!" Halljuk a szlogent mindig. De ahhoz képest, hogy mennyi folyó megy át a városon elég kevés a folyópartok mellett épült családi ház, mivel az értékes telkeken többnyire társasházak épültek. Mindösszesen pár utca található, ahol ilyen típusú ingatlanok épülhettek, de talán egyik sincs ennyire közel a belvároshoz, ami gyalogosan is pár perc alatt kényelmesen elérhető.
 A környék infrastruktúrája folyamatosan fejlődik, a közelben a Duna Center, a Lidl, iskola, óvoda, gyógyszertár mind könnyedén elérhető.
Az ingatlannal kapcsolatban részletekért, bővebb információkért és megtekintésért kérem HÍVJON!
Jogi háttérrel, energetikai tanúsítványkészítéssel, díjmentes pénzügyi tanácsadással (CSOK, hitelügyintézés, stb.) állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Ha eladó vagy kiadó ingatlannal rendelkezik, akkor kérem keressen!
Rosenbecker Tamás
 


Elhelyezkedés

Győr, Sziget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6622857


+36 20

Ingatlannet kód: NET6622857


Az általad megtekintett eladó Győr, szigeti családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 293 m², míg a hozzá tartozó teleké 269 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 87,9 millió Ft, négyzetméter ára 300 000 Ft, ami a győri átlaghoz képest 50%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rosenbecker Tamás hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622857. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Sziget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.