star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr

  • 285 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 699 m²

    telek

Vételár:

208,49 millió Ft

Eladó ház Győr

  • 285 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 699 m² telek

  • Eladó ház Győr

  • 285m²


Ár:

208 496 700 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1998
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Ha azt az érzést szeretnéd átélni nap mint nap, mintha egy nyaralásra érkeznél meg, akkor nem kell tovább keresned!Győr - Szabadhegy exkluzív utcájában- 699 nm-es telken egy belső 2 szintes (+alagsor) 285 nm-es családi ház áll - a földszinten található egy tágas nappali kandallóval. Kapcsolódik hozzá egy télikert, amely téli hűvösebb időszakra nyújt meghitt környezetet- nappaliból egy közlekedőn át jutunk a tágas étkezővel együtt kialakított konyhába és innen a teraszra és a gondozott kertbe- ezen a szinten található még egy külön hálószoba hozzá kapcsolódó saját, világos fürdőszobával, gardróbbal, valamint egy vendég mosdó- az emeleten további 4 szoba (ebből 3 erkély kapcsolatos) valamint egy fürdőszoba és gardrób található- az alagsorban a dupla garázson kívül, mosókonyha, szaunák külön fürdővel és egy szabadidő helyiség (pl saját konditerem, wellness, szabadidő szoba) is helyet kapott- további extra érdekességet majd a helyszínen beszéljük megA sok felesleges olvasgatás helyett beszéljenek a képek.Ha az otthon számodra is a harmóniát és kiegyensúlyozottságot jelenti akkor hívj még ma és tapasztald meg élőben is!

Referencia szám: HZ087874


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6523563


+36 30

Ingatlannet kód: NET6523563


Az általad megtekintett eladó győri családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 285 m², míg a hozzá tartozó teleké 699 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 208,49 millió Ft, négyzetméter ára 731 567 Ft, ami a győri átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Faddi Mihály referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6523563. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.