star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győrszemere

  • 174 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 700 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Győrszemere

  • 174 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 700 m² telek

  • Eladó ház Győrszemere

  • 174m²


Ár:

65 000 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
nincs

Az ingatlanról:

CSOK PLUSZ - KEDVEZMÉNYES HITEL, BABAVÁRÓ IGÉNYELHETŐ!
Szeretne egy energiatakarékos, környezetbarát, időtálló ingatlanban élni? Itt minden elvárás teljesül..

Győr határától 3 km-re, Győrszemere-Nagyszentpálon, új lakóparkban, 1567 nm-es telken, szerkezetkész átadással, SIP technológiával épülő kétszintes ikerház 141 nm-es (nettó lakótér 129,86 nm), nappali + 4 hálószobás, 2 fürdőszobás, utcai tájolású lakása terasz előkészítéssel, dupla garázzsal eladó.
A lakáshoz tartozó saját használatú telekrész mérete: ca. 700 nm.
A földszint alapterülete 70,74 nm, az emelet 69,84 nm (nettó 59,12 nm).
A földszinti lakótérhez 21,05 nm-es előkészített terasz rész és 33,44 nm-es dupla garázs kapcsolódik.
Tagolása: földszinten - szélfogó, wc, nappali étkezővel, konyha, szoba, fürdő, háztartási helyiség, lépcső, a tetőtérben pedig - közlekedő, 3 szoba, gardrób, fürdő szauna előkészítéssel, wc.

A lakóépület fokozott hőszigeteléssel, beton alapra, SE SIP favázas építési rendszerrel készül. A SIP technológia egy korszerű építőelem, amely kiváló hőteljesítményt és kimagasló szerkezeti szilárdságot biztosít. A panel két darab OSB 4 lap-burkolatból áll, melyeket egy hőszigetelő habhoz ragasztanak préselési eljárással. A SIP panelek hozzájárulnak a csökkentett fűtési és hűtési költségekhez (mintegy 50%-kal kevesebb költség a hagyományos kivitelezésű épületszerkezetekhez viszonyítva) és meghosszabbítják az épület élettartamát is. A SIP épületei rendkívül jól szigetelnek, és légmentesen zárnak. Ezen építési technológia alkalmazásával a helyszíni építési idő általában egy harmad ideig tart, mint a hagyományos építőanyagok használata esetén.
(további információ:https://www.sipeurope.eu/en/)

A homlokzatra 10 cm kőzetgyapot szigetelés kerül. A nyeregtető antracit színű betoncserép fedést kap. A homlokzat színezése fehér-szürke, a bádogos szerkezetek antracit színben készülnek. 3 rétegű üveggel ellátott, műanyag szerkezetű nyílászárók kerülnek beépítésre fehér színben (az emeleten minden ablak normál, nincs tetőtéri ablak). A nappaliba kandalló kémény kiépítésre került.
A garázs szekcionált, motoros kapuval nyitható. A garázsban kerti csap kiállás készül. A két lakás egymáshoz garázzsal kapcsolódik, lakóhelyiségnek közös fala nincs.

A két lakás közös kocsibehajtón keresztül közelíthető meg.
A telek adottságai kiválóak, utcafrontja 32 m széles, mélysége közel 50 m.
Az épület jelen készültségi fokban megvásárolható, fűtéskész / kulcsrakész befejezés, illetve további munkálatok (terasz burkolása, térkövezés, kerítés építése) megrendelhetőek.

Az utcai ikerházi lakás telekrészén áll egy felújítandó 37,8 nm + 6,75 nm terasz alapterületű, 1 szobás téglaépítésű ház. Az 1956-ban épült, egyszintes házhoz + 44 nm pince, és 15 nm padlás tartozik. A kis ház igény szerint felújítandó vagy bontandó. A hirdetett ár a bontási költséget tartalmazza.

A település a 83-as számú főúton megközelíthető, az idén átadásra került a Győr-Pápa közötti, új, 2x2 sávos gyorsforgalmi főút.

Irányár: bruttó 65.000.000,- Ft.
Díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. (hiv. szám: 5551.) (hiv. szám: 5551)


Elhelyezkedés

Győrszemere


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6194028


+36 70

Ingatlannet kód: NET6194028

Az általad megtekintett eladó győrszemerei családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 174 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². További jellemzői: a fűtés típusa nincs. A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 373 563 Ft, ami a győrszemerei átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Tóth Bernadett referens a PANORÁMA INGATLAN irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6194028. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győrszemere ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.