star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győrújfalu

  • 136 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 750 m²

    telek

Vételár:

149 millió Ft

Eladó ház Győrújfalu

  • 136 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 750 m² telek

  • Eladó ház Győrújfalu

  • 136m²


Ár:

149 000 000 Ft

Építés éve
2018
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:



ÚJSZERŰ CSALÁDI HÁZ GYŐRÚJFALUBAN ELADÓ !
Győr kertvárosi övezetében , Győrújfalun , a belvárostól mindössze 5-8 percnyire eladó egy 1750 négyzetméteres telken álló , 2018-as építésű , 136 négyzetméter hasznos alapterületű , egyszintes , nappali + 3 szobás , garázzsal is rendelkező tégla építésű önálló családi ház . Amennyiben szeretné megtekinteni ezt az abszolút nyugodt környezetben lévő , forgalommentes utcában található ingatlant , kérem keressen a +36 20 3 99 43 63-as számon .
HÁZ:
A délnyugati fekvésű családi ház 1750 négyzetméteres telken áll . A falak 30 cm-es porotherm téglából készültek 25-cm es Austrotherm hőszigeteléssel . A ház energetikai besorolása BB, ami közel nulla energiabevitelt jelent! Nem szokványos módon, nem csak a lábazat lett leszigetelve, hanem az ház alapja is. A tetőn napelem 16 panel kapott helyet, 6,56kWp teljesítmény kapacitással, a házban az áramellátás 3 fázis, 3X20 A teljestményű.
A klimatizált , pozitív kisugárzású családi ház tulajdonképpen három önálló egységre oszlik . Fedett belépőn keresztül juthatunk le az előszobába , majd a közel 40 négyzetméteres amerikai konyha- étkező- nappali helyiségbe . A nappaliból tudunk kilépni a 22 négyzetméter nagyságú kert felé néző teraszra . A lakás második önálló része a szülői hálószoba fürdőszobával , külön wc-vel , gardróbbal , teljesen elszeparálva a nappalitól . Az ingatlan harmadik egysége a fő út felőli 2 db gyerekszoba , zuhanyzós fürdőszobával . Továbbá itt alakítottak ki egy háztartási helyiséget a gépészet részére . Az elektromos kapuval ellátott 21 négyzetméteres garázsból és a tároló helyiségből közvetlen bejárat nyílik a földszinti lakótérbe .
Az ingatlan fűtését saját gázkazán szolgáltatja padlófűtéssel és radiátoros hőleadással .
A nyílászárók műanyagok, melyek RAL-technológiával lettek beépítve háromrétegű hőszigetelt üvegezéssel , redőnyökkel és szúnyoghálóval felszerelve . A burkolatok , járólapok és laminált parketta . További extrák a családi házban a kamerarendszer , a szellőzőrendszer , LED világítás , központi porszívó , stb.
A nagy területű kertet két részre osztotta a tulajdonos . A házhoz közelebbi területen wellness részt alakítottak ki medencével . A távolabbi részen gyümölcsfák , szőlőlugas és rengeteg tuja található . Az előkertben is különleges növények pompáznak . A kertben fúrt kút található és épített automata öntözőrendszer csepegtetővel . A fúrt kút fagymentes helyen van, mivel a medence gépészeti berendezésekkel együtt a szigetelt garázsban kapott helyet, azaz nem szorul téliesítésre .Parkolni a garázsban , illetve az előtte lévő térkövezett területen lehet .
KÖRNYÉK:
Győrújfalu, Győr peremkerülete. Győr belvárosa , az Árkád , a sétáló utca , a forgalomtól függően 5-10 perc autóval . Nyugodt , csendes település a Mosoni-Dunától kb . 1-km re . Előszeretettel költöznek ide a lakók a nagyvárosi forgatagból .
.


Elhelyezkedés

Győrújfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6632232


Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6632232

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó győrújfalui családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 42 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 136 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 750 m². További jellemzői: az építés éve 2018. A családi ház ára 149 millió Ft, négyzetméter ára 1 095 588 Ft, ami a győrújfalui átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632232. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győrújfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.