star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyula

  • 110 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

89 millió Ft

Eladó ház Gyula

  • 110 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Gyula

  • 110m²


Ár:

89 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2018
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Exkluzív kertesház a fürdő övezetben!

Eladásra kínálom Gyula Fürdővárosában a fürdő övezetben található és a belvárostól is mindössze 5 perc sétára lévő 2018 évben épült, csendes utcában lévő nappali és 4 szobás családi házat. A ház teljes egészében tégla falazatú, amelyhez egy fedett terasz is tartozik. Az ingatlan parkosított udvarának végén egy szerszámos helység, az udvar elején egy kocsibeálló is található. A háztól pár percre találhatunk élelmiszerboltot, iskolát, óvodát, játszóteret. A fűtésről és a melegvíz ellátásról egy korszerű Ariston kondenzációs, kombi gázkazán gondoskodik.
Az ingatlan külső-belső hőszigeteléssel ellátott, az összes nyílászáró korszerű hőszigetelt üveggel ellátott műanyag nyílászáró, az elektromos hálózat is korszerű (4X16 amper).
A ház fűtése gáz központi lapradiátor rendszerrel működik.
Az ingatlanban található egy 5 kw-os inverteres klíma berendezés is, ezzel biztosítva az ingatlan hűtését és fűtését is.
Az ingatlan mérete és elosztása alapján tökéletes választás lehet nagycsaládosok számára is, mivel a központi közlekedőnek köszönhetően a hát minden helyisége külön-külön megközelíthető.
Az ingatlanhoz ki lett alakítva továbbá egy igen hangulatos és minden évszakban használható fedett terasz is.

Az ingatlan hasznos lakóterülete: 110 m2.
A telek összesen: 400 m2.
Fedett terasz területe: 16 m2.

Az ingatlan belső elosztása: 1 nappali, konyha, étkező, 4 szoba, 1 fürdőszoba, 2 WC, 1 kamra, 1 háztartási helyiség.

Amennyiben ez a tökéletes helyen lévő, előnyös elosztású, modern, tágas és parkosított udvarral rendelkező családi ház felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 0670/457-4392 telefonszámon. alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, automata öntözőrendszer, kertvilágítás, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, saját tároló, dekorvilágítás, garázs lehetőség, háromfázisú áram, kamera rendszer, szúnyogháló, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Gyula Fürdőövezet


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6612966


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6612966

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyulai (Gyula Fürdőövezet) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 809 091 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 53%-kal magasabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612966. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.