star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hajdúböszörmény, Középkert

  • 165 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 338 m²

    telek

Vételár:

67,7 millió Ft

Eladó ház Hajdúböszörmény, Középkert

  • 165 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 338 m² telek

  • Eladó ház Hajdúböszörmény, Középkert

  • 165m²


Ár:

67 700 000 Ft

Építés éve
1995
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Kétgenerációs családi ház!
Összeköltözők részére kiváló!!!

Hajdúböszörményben, Középkert városrészben, Frekventált helyen,ELADÓ egy felújított 2 generációs, 165 m2-es, nappali+3 szobás, önálló családi ház!
Az ingatlan 3 szintes és az alábbi helyiségekkel rendelkezik:
- szuterén : 30 nm-es hobbyszoba mindenféle rekreációs eszközzel, egy tárolónak vagy szobának használható 18 nm-es helyiség és egy tágas előtér található. Az előtér és a hobbyszoba laminált parkettázott.
- A magasföldszinten található az egylégterű, tágas, világos, benapozott nappali-étkező-konyha, ahol magasfényű, minőségi konyhabútor, gépesítve került beépítésre Ezen a szinten található még egy hálószoba, egy tágas fürdőszoba és egy külön WC.
-Az emeleten ami nem tetőtér, hanem teljes értékű helyiségei vannak található 2 hálószoba és egy gardrób ami fürdőszobává is alakítható, mert a víz és lefolyó kiállások is megtalálhatók benne.
Az udvaron külön bejárattal található egy összkomfortos különálló lakrész: egy nagy 20 nm-es szobából, egy 6 nm-es fürdőszoba-WC-ból és egy 16 nm-es konyha étkezőből áll. Ezen épület végében található egy 30 nm-es tároló amit ugyancsak át lehet igény szerint 1 vagy 2 szobává alakítani.

Az ingatlan fűtése új kondenzációs kazánnal működik radiátoros hőleadókkal. A nagy házban található még a földszinten és az emeleten 1-1 teljesen új inverteres hűtő-fűtő klímaberendezés. A külső nyílászárók korszerű műanyagra lettek mindenhol cserélve.
Az ingatlan új kerítést is kapott, a tetőzet masszív Bramac cseréppel van fedve.
A telek 338 nm-es és rendezett pihenőkert, 3 autó részére van parkolási lehetőség, illetve a ház előtt is lehet 2 autóval parkolni.

A Debrecenben jelen pillanatban is dinamikusan épülő gyárak közelsége miatt, mind befektetésnek, de 2 generáció együttélésére is tökéletesen alkalmas az ingatlan!!

Amennyiben hirdetésem felkeltette a figyelmét, kérem keressen az elérhetőségeimen és a segítségére leszek.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Előszoba
10m²
Szoba
10m²
Szoba
15.5m²
Fürdőszoba
7m²
Szoba
11m²

Elhelyezkedés

Hajdúböszörmény, Középkert


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6586397


Nagyné Árnyas Mónika

Nagyné Árnyas Mónika

Ingatlanreferens további ingatlanjai
DEBRECEN - HATVAN UTCA OC

DEBRECEN - HATVAN UTCA OC

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6586397

Nagyné Árnyas Mónika

Nagyné Árnyas Mónika

Ingatlanreferens további ingatlanjai
DEBRECEN - HATVAN UTCA OC

DEBRECEN - HATVAN UTCA OC

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Hajdúböszörmény, középkerti családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 338 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 67,7 millió Ft, négyzetméter ára 410 303 Ft, ami a hajdúböszörményi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagyné Árnyas Mónika referens a DEBRECEN - HATVAN UTCA OC irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586397. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúböszörmény, Középkert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.