star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hajdúböszörmény

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 567 m²

    telek

Vételár:

49,5 millió Ft

Eladó ház Hajdúböszörmény

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 567 m² telek

  • Eladó ház Hajdúböszörmény

  • 120m²


Ár:

49 500 000 Ft

Építés éve
1982
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Hajdúböszörmény körúton eladó kellemes elosztású, felújításra váró családi ház.
Ha alakításra váró ingatlant keres, melyet a saját igényei és stílusa szerint szeretne felújítani, akkor ez egy remek lehetőség arra!
Tágas, élhető terek. A földszinten található 2 szoba, konyha – étkező, fürdőszoba. Az emeleten 2 szoba, fürdőszoba és egy előszoba, amely tágas, így akár társalgónak is használható.
A ház alatt található egy 20 m2-es pince. Az udvaron 2 tágas garázs található, fatároló és kazánház van kialakítva. Az udvaron filagóriában élvezheti a kellemes tavaszi-nyári- őszi napokat, sütögető kialakítására is van lehetőség, illetve egy füvesített kertrész is van a telken.
A ház fűtése lehetséges vegyes tüzelésű kazánnal vagy gázkazánnal.
A ház és a kert teljesen körbenapozott.
Közel van a belvároshoz, minden jól megközelíthető távolságra van. Pár perc sétányira élvezheti a fürdőkerti ifjúsági központot, vagy a városi sportcsarnok nyújtotta lehetőségeit.

Tehermentes az ingatlan.

Főbb jellemzők:
- 800 m2 telek
- 120 m2 alapterület
- 4 szoba
- vegyes tüzelésű kazán, gázkazán
- fürdő és wc egyben
- napos udvar
- pince
- 2 garázs

Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon.
+36 30 501 5485
A vevőink részére a szolgáltatás ingyenes.
Bank független hitelügyintéző, ügyvéd, energetikus segíti a gördülékeny adásvételt. alacsony fenntartás, jó közlekedés, kertrész, közeli belváros, redőnyözött, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, melléképület, kertkapcsolat, dupla garázs
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Hajdúböszörmény, Hajdúböszörmény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6596535


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6596535

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó hajdúböszörményi (Hajdúböszörmény) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 567 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 49,5 millió Ft, négyzetméter ára 412 500 Ft, ami a hajdúböszörményi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tőkés-Bojti Ibolya referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596535. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúböszörmény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.