star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Halmajugra

  • 106 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 205 m²

    telek

Vételár:

17,5 millió Ft

Eladó ház Halmajugra

  • 106 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 205 m² telek

  • Eladó ház Halmajugra

  • 106m²


Ár:

17 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1983
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Referens: KTA/101085
Halmajugrán kínálok eladásra egy 1983-ban épült, 100 nm-es, 3 szobás családi házat. Az ingatlan egy csodaszép kerttel rendelkezik, ahol szép dísznövények, kerti tó, sütögető, kemence található.
Az ingatlan kisméretű téglából épült, jó elrendezésű, felújított ingatlan. A házban kényelmes konyha-étkező áll rendelkezésre, a fürdőszoba sarokkádas, szép burkolattal került kialakításra, a szobák parkettásak, világosak, 22 és 14 nm nagyságúak.
Az ingatlan fűtése cserépkályhával és gázkonvektorokkal megoldott. A nyílászárók cserélve lettek hőszigetelt műanyag nyílászárókra, mely redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A tető palatető, néhol javításra szorul.
Az ingatlanhoz tartozik fedett terasz kiülővel és kemencével, fatároló, illetve 2 garázs is ki lett alakítva, így 3 autónak beállási lehetőség is megoldott. A kert hátsó része jelenleg nincs kihasználva, de akár gazdálkodásra is alkalmas.
Amennyiben felkeltette ez a nagyszerű ingatlan érdeklődését, hívjon bizalommal, egyeztessünk időpontot és tekintsük meg! Amennyiben szükséges, díjmentes hitelügyintézéssel segítjük a vásárlást, valamint ügyvédi segítséget nyújtunk. Várom jelentkezését!


Elhelyezkedés

Halmajugra


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650237


Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650237

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó halmajugrai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 106 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 205 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 17,5 millió Ft, négyzetméter ára 165 094 Ft, ami a halmajugrai átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Kaloné Takács Anita referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650237. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Halmajugra ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.