star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hásságy

  • 66 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Hásságy

  • 66 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Hásságy

  • 66m²


Ár:

35 000 000 Ft

Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Pécstől 20 km re a Hásságyi dombtetőn, csodás, örökpanorámás kilátással, felújítandó parasztház eladó.
A ház 1926-ban épült 98 éves, jó állapotú vályogház, 587 m2 telken helyezkedik el a 66 m2 -es házikó pajtával, garázzsal, góréval és két fedett terasszal, pincével, kúttal. (a ház tovább bővíthető még +36 m2 rel)
A ház 2 külön bejáratú szobából, nappaliból, konyhából, fürdőből wc ből, kamrából, áll. A ház hosszú parasztház, a kamra után egy pajta, egy garázs, két terasz, góré, szépen rendbe tartott zöld udvar, és egy pince is várja leendő lakóját.

A házba belépve balra az első szoba, szembe a második szoba helyezkedik el. Az előszobán tovább haladva a nappaliba jutunk, ahol egy szép nagy cserépkályha teszi hangulatossá a házat.
A nappaliból nyílik a konyha, a konyhából szembe a kamra, balra a wc, és a fürdőszoba helyezkedik el.
A konyhából az udvarra is ki tudunk menni. Az udvaron a konyha után a szép nagy pajta, majd a garázs + wc helyezkedik el. Az udvaron tovább haladva egy fedett terasz zárja a házat, vele szembe pedig a pincébe tudunk lemenni. A pince 6m hosszú és 2,30m széles.

A ház rendszeresen karban lett tartva, fel lett újítva 2000-ben a vakolat dróthálóval lett megerősítve, 2005 ben a tetőgerendákat kicserélték, a ház első részén a tető át lett rakva, hátul új cserepeket kapott.
A nyílászárók fából vannak a burkolatok a szobákban laminált parketta, a többi helyiségekben kerámia burkolat.
A fűtés konvektorokkal megoldott, és a nappaliban egy szép nagy kandallóa adja a meleget a hideg téli napokban. A meleg vizet a bojler biztosítja. A ház falai jó vastagok így télen jól tartja a meleget, nyáron kellemes hőmérsékletet biztosít a legnagyobb kánikukában is.

A villamos energiát 1 fázis 20 amper biztosítja.
A közelben van bolt, kocsma, templom, kultúrház, a szomszédos faluban van óvoda, iskola.
Kérés esetén további képeket tudok küldeni.
A ház falusi CSOK ra is alkalmas.

Ajánlom mindenkinek aki az örök panorámára, csöndre, nyugalomra, jó levegőre vágyik, egy szép kis falucskában közel a városhoz.

Kérdéssel vagy időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérem keressen!

Kérem tekintse meg a tájékoztató jellegű alaprajzot is !
A ház: 66 m2 + 36 m2
Terület: 587m2
Ára: 35.000.000,- Ft

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Ügyfeleinknek, díjmentes hitelügyintézést, hitel előminősítést, valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Energetikai tanúsítvány készítését is rövid határidővel vállaljuk.!

Sóki Zsuzsanna
+36 20 /994-2000
soki.zsuzsanna@szephazingatlan.hu
www.szephazingatlan.hu
A fenti szerzői tartalmak (hirdetés, hirdetés szövege, képek, alaprajzok) másolása, ismételt felhasználása, bármilyen megosztása, a jogtulajdonos, külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos


Elhelyezkedés

Hásságy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6638652


HASONLÓ INGATLANOK


67 000 000 Ft

Hásságy

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 120m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6638652

Az általad megtekintett eladó hásságyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 530 303 Ft, ami a hásságyi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sóki Zsuzsanna referens a Szép Ház Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638652. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hásságy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.