star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hejőkeresztúr

  • 160 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 772 m²

    telek

Vételár:

18,8 millió Ft

Eladó ház Hejőkeresztúr

  • 160 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 772 m² telek

  • Eladó ház Hejőkeresztúr

  • 160m²


Ár:

18 800 000 Ft

Építés éve
1987
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Hejőkeresztúr központjában nagyon jó elrendezésű családi ház 770nm-es telken eladó! Az épület 1987-ben épült, statikailag szilárd, tégla építésű, betonfödémes szerkezetű. Földszinten nagy garázs 22nm-es, előtér+ iroda helység, amelyek szobának kialakíthatóak, WC+mosdó, 2 kazánház+ tárolóhelyiség és lépcsőház található. A 2 szoba, előszoba, fürdőszoba, konyha, kamra külön WC+mosdó az épület emeleti részén található. A 160 nm-es ház hasznos alpterülete120 m² terjedelmű. Fűtése gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal volt biztosítva. Az ingatlan teljes felújítást igényel. Két szobában laminált parketta, az előtérben linóleum, a vizes helyiségekben metlaki burkolat található. A nyílászárók régebbi típusúak, melyek fából készültek.Teljes közművel ellátott!Ha szeretné Ön tiszta, zajmentes helyen felújítani álmai otthonát, csendes nyugodt környezetben kipihenni a hétköznapok fáradalmait akkor megtalálta azt a helyet.Kisgyermekeseknek ideális, a helyi iskola minőségi oktatást biztosít, az óvodája jól felszerelt, családias.Falusi CSOK a településen igénybe vehető.A környező tavakon sokféle szabadidős tevékenység - vitorlázás, horgászás, vízisízés, búvárkodás, szörfözés - folytatható.Az autópálya néhány perc alatt elérhető.Fiatal párok a fentiek miatt is kedvelik a települést!Ha a vidék nyugalmát és a nagyváros közelségét szeretné megtalálni, akkor ne keressen tovább!Bízza ránk pénzügyeit is! Hogy elérhesse vágyait, hitelszakértőink Bankok legjobb ajánlatait hozzák el Önnek! Ügyfeleink részére a hitelközvetítés díjmentes!


Elhelyezkedés

Hejőkeresztúr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637288


Répásiné Dienes Judit

Répásiné Dienes Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


35 000 000 Ft

Hejőkeresztúr, Petőfi Sándor utca

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 106m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637288

Répásiné Dienes Judit

Répásiné Dienes Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó hejőkeresztúri családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 772 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 18,8 millió Ft, négyzetméter ára 117 500 Ft, ami a hejőkeresztúri átlaghoz képest 47%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Répásiné Dienes Judit referens a Miskolc, Kálvin János utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637288. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hejőkeresztúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.