star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hercegszántó

  • 113 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 033 m²

    telek

Vételár:

25,7 millió Ft

Eladó ház Hercegszántó

  • 113 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 033 m² telek

  • Eladó ház Hercegszántó

  • 113m²


Ár:

25 700 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

25.700.000 Ft ért eladó ez a 113 nm-es, 2024 -ben felújított családi ház Hercegszántón.

Az ingatlan belsőterei valamint, a teljes gépészeti, villany víz és fűtésrendszere megújult. Az épület új 3 rétegű hő és hangszigetelt nyílászárókra, valamint úgyszintén modern ajtókra lettek cserélve. Az ablakok alumínium automata redőnyökkel vannak felszerelve.
A házban 2 utcai szoba, nappali, amerikai konyha-étkező, egy fürdőszoba wc kapott helyet, valamint egy tágas, világos előtér. A falak belseje és a mennyezet mindenhol gipszkartonnal burkolt és szigetelt.
A telek mérete 2033 nm, amelyen helyet kapott 80 nm melléképület, tároló, garázs, ólak. Bajai lakás csere értekegyeztetéssel érdekelhet.

Ez a ház kis ráfordítással remek otthon lehet szép nagy tágas egybenyíló tereinek köszönhetően.

Az ingatlanra 7,5 millió falusi CSOK, valamint CSOK + hitel is igénybe vehető. Ha elképzeléseidet utólagosan meg kívánod valósítani akkor a falusi CSOK feljutásra további 7,5 millió forrást is biztosíthat.
Az ügylet lebonyolításához szükséges összes magyar bank teljes palettájának hitelügyintézésével, valamint teljes jogi, földhivatali, biztosítási és ingatlan felújításai kivitelezésihez szükséges szakértő munkatársak teljes palettájával állok rendelkezésedre.

Nálam a bankok és a biztosítók érted versenyeznek!

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366610


Elhelyezkedés

Hercegszántó, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6644592


Farkasné Kasza Brigitta

Farkasné Kasza Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6644592

Farkasné Kasza Brigitta

Farkasné Kasza Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó hercegszántói (Kossuth Lajos utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 113 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 033 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 25,7 millió Ft, négyzetméter ára 227 434 Ft, ami a hercegszántói átlaghoz képest 49%-kal magasabb. Az ingatlant Farkasné Kasza Brigitta referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644592. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hercegszántó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.